Lična arhiva
Nadica Ademov

Od izlaska albuma Nadice Ademov “Šapat vetrova” prošlo je manje od dva meseca, a za to vreme mlada zvezda nije imala predaha jer gotovo svaki dan radi, pa je tako na red došlo i prvo druženje sa beogradskom publikom koje je bilo pravi spektakl.

Klub ” Na vodi kafana” bio je u subotu uveče mali da primi sve one koji su hteli da prisustvuju Nadicinom nastupu, što je nju dodatno inspirisalo da priredi druženje za pamćenje. Osim novih pesama, pevala je i svoje stare hitove kao i hitove svojih kolega a atmosfera je od prvog trenutka bila dovedena do usijanja. Publika je Ademovoj priredila i iznenađenje na početku drugog dela nastupa pa je klub bio obasjan pirotehnikom dok je izvodila pesmu “Ceh od bola”.

– Zaista sam želela da ovo bude druženje za pamćenje i dirnula me je reakcija publike, naročito to što su nekoliko novih pesama pevali sa mnom uglas. Ovog leta gotovo da nisam imala slobodan dan, nastupam neprekidno, i moram reći da sam ponosna što je svuda tako, sa tim što zavisno od zemlje gde pevam publika ima svoje favorite. To me obavezuje da i na jesen nastavim istim tempom, ali i da razmišljam o sledećim projektima kojima bih ih obradovala- rekla je Nadica koja je više od dva i po sata pevala publici i obećala im i novo druženje u prestonici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here