VB: Alden uporno muva Enu

0

 Danas muvaj nekog drugog: Ena Popov
 

Romanse u rijaliti šou VIP Veliki Brat niču kao iz vode. Led su probili Anabela i Mladen, potom Boki 13 koji pokušava Ervina da odvede u šoping (ili na Jahorinu) čim napuste Kuću, a onda je Alden, veoma otvoreno, rekao da mu se dopada Ena Popov. Čak i njoj. I to više puta.

 

Uporni menadžer i povremeni glumac iz BiH nekoliko puta je u proteklih nedelju dana pričao o svojim osećanjima prema Eni. Ono što je "najgore" je da je o tome da mu se dopada "i to ono baš, bez fola" rekao i apsolutno nezainteresovanoj Novosađanki.

Početak druge nedelje obeležila je jutarnja kafica i veoma iskren razgovor zaljubljenog i nezainteresovane.

 

"Danas muvaj nekog drugog, nemoj mene molim te", rekla je Ena otvoreno.

"Joj, kako si ti simpatična", smejao se Alden, srećan jer pije prvu jutarnju kafu sa Enom
 

 

U tom trenutku im se pridružio i snagator Ervin kojem je Ena odmah "prosula" šta misli.

"Bože, stvarno mi nije jasno! Kad nekog odbijaš, on se još više prima", govorila je Ena, Ervin je slušao, a prisutni Alden se i dalje smeškao.

 

"To je zato što je muškarac", rekla je Ena, a onda je Ervin dodao: "To je zato što je lud".

Alden se i dalje zabavljao, a onda rekao Eni: "Ne brini, ja sam psiholog znam šta misliš, vidim ti u očima, pročitao sam te".

 

"Ne moraš ti ništa da čitaš, ja ti kažem! Direktno ti kažem – idi muvaj nekog drugog. molim te", branila se Novosađanka.

 

Alden je uz osmeh rekao da će dan posvetiti muvanju Divne, na šta je Boki 13 iza ograde doviknuo: "Majka! Majka, nemoj molim te! Ne daj se!".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here