VB: Era i Bora formirali klan

0

Prva svađa ukućana: Lepa Lukić na meti Ere Ojdanića

 

Nakon što je Lepu Lukić nazvao "čukunbabom", "nevinom devedesetogodišnjakinjom" i rekao joj da "ne jede ono što se ne jede", Era Ojdanić smenjen je sa mesta kapitena.

 

Njegovo mesto zauzela je "svastika" Velikog Brata Anabela, za koju su glasali Crnogorka Sanja, koja je u jednom trenutku čak Eri dok ih je redom vređao doviknula da je "matora drtina", nominovani Boki i, naravno, Lepa Lukić.

 

Legenda srpske narodne scene je nakon svađe sa folkerom plakala u ispovedaonici.

 

"Samo da ovo narod ne gleda", uzdisala je Lepa Lukić. "On me totalno dekoncentriše. Ja sam njemu mogla da odgovorim uvredama, ali neću. Sad ispada da sam ja glupa nasta, ćurka, šašava…". 

 

Zabrinuta za "dobar glas": Lepa Lukić

 

Jutro nakon svađe ipak nije bilo pametnije od večeri. Kako bi pokazao da je u pravu ("što će štampa sigurno, za razliku od ukućana, prepoznati, a onda pisati o tome"), Era je, da ga svi čuju, razgovarao sa Borom Drljačom, njegovim "pravim prijateljem".

 

"Rijaliti je tek počeo", pričao je Era, a onda se Drljači zakleo da neće "ni liznuti" ništa što skuvaju Lepa i Sanja. Kako ne bi gladovao, odlučio je da "se odvoji" od ostalih i sam počne da kuva ručak.

 

Iako su mu ruke bile pune posla to ga nije sprečilo da celo jutro "zvoca" i ogovara Lepu i Sanju, ali i ostale ukućane. Iako mu je Milan, jedini učesnik rijalitija koji se nakon "fajta" izjasnio kao neutralan, neprestano govorio da "ućuti", Era nije mogao da zaboravi "kakav nož u leđa su mu zaboli".

 

"Šou tek počinje – epilog sledi za mesec dana", rekao je bivši kapiten, a onda počeo da sprema prebranac…

 

U petak uveče ga očekuje žurka koju su bogataši dobili kao nagradu za uspešno obavljen dnevni zadatak. S kim će, i da li će doći na žurku, videćemo.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here