VB: Era opet proziva Lepu Lukić!

0

Lepa Lukić je kockarka: Era Ojdanić
 

U kući „Velikog brata" Era Ojdanić i Lepa Lukić su započeli pravi rat – folker je optužio koleginicu da je patološka kockarka koja pljuje po koleginicama. Njihova netrpeljivost dostigla je tačku ključanja u noći između subote i nedelje, kada nisu birali uvrede kojima su "čašćavali" jedno drugog.

 

"Obmanjuješ narod 40 godina. Nikad nisi htela da priznaš da si kockarka", vikao je Era.

 

"Šta tebe briga što se ja kockam. Ti si se slikao go", odgovorila mu je Lepa.

 

Ojdanić se odbranio da se slikao jer je imao šta da pokaže.

 

"Šta da pokažeš? Taj tvoj ćevapčić?", pitala ga je Lepa, a Era je odgovorio:

 

"Je*o te moj ćevapčić, ali kad bih mu ja dozvolio!"

 

U razgovoru sa Borom Drljačom Era je osuo paljbu po koleginici.

 

"Babetina jedna, ceo život obmanjuje ljude, a svi znaju da se kocka. U kafani u Žarkovu Zoki Kalezić i Cole je odrali, nije ni za taksi imala, pa je stopirala do kuće. I nikad nije htela da prizna koliko ima godina, kao da je sramota da kaže da ima 75 godina" besneo je Era, tvrdeći da se Lepa lažno predstavlja u šouu.

 

"Ogovara koleginice i za nju nijedna ne zna da peva. Na snimanju novogodišnjeg programa rekla mi za Snežanu Đurišić da samo zna da izbaci sise. A ti znaš Snežu – ona ima takav stav dok peva.

 

I za Anu Bekutu je rekla: "Vidi babetinu, napumpala usta i sise, i izbacila dupe". A Ana je lepa žena i divno peva. I nek ih ostavi na miru više! Nije mi jasno samo kako joj to sve koleginice tolerišu i niko se ne ljuti na nju. Samo Zorica Brunclik nije to tolerisala i odbrusila joj je", rekao je folker.

 

Snežana Đurišić kaže za "Press" da ne veruje Erinim tvrdnjama.

 

"Ne verujem da je Lepa tako nešto rekla za mene, a ni za Anu. Veoma je volim i cenim, ona je bila moj uzor. Lepa je dobra i emotivna žena i ona je i dalje moj favorit za pobedu u "Velikom bratu", pored Bokija i Divne. Volim da gledam taj šou dok ne pređe granicu dobrog ukusa, ali nikad ne bih učestvovala u njemu!" kaže poznata pevačica.

 

Zorica Brunclik nije želela da komentariše prepirku svojih kolega u popularnom rijaliti-šouu, prenosi beogradski list "Press".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here