VB: Gde su ukućani izašli u provod?

0

Međutim, Veliki Brat ih je opet prešao, pa su umesto izlaska iz Kuće i odlaska u neki od beogradskih klubova dobili izlazak u dnevnu sobu. Za ovu "posebnu" priliku, dnevna soba bila je opremljena barskim stolicama, muzičkim instrumentima, i naravno velikim količinama piva.

Večeras publiku, ali i ukućane, očekuje četvrtfinale Velikog Brata puno iznenađenja. Polufinale- izbacivanje je u utorak, a u sredu ćemo saznati ko je pobednik trećeg izdanja rijalitija.

 

Pobednički tim dobio je mogućnost da jedan od "luzerskih" timova povede sa sobom u provod, i odabrali su Karla, Jovanu i Đorđa.

 

Dok su se oni provodili uz pivo i zvuke gitare, Manuel, Dragica i Radiša morali su da se zabavljaju u ostatku kuće. Dragica je odlučila da korisno prekrati vreme, pa je otišla da pere veš, dok su Radiša i Manuel pevali kafanske pesme.

 

Kada su oni već uveliko ugasili svetla i otišli na spavanje, ukućani koji su dobili izlazak vratili su se iz provoda "pod gasom". Karlo je bio najveseliji i najbučniji, pa je na sav glas prepričavao ostalima doživljaje sa "žurke". Frizeru iz Beograda omakao se i pokoji trač.

 

"Šta se foliraju Danica i Arsa, kao samo su prijatelji, video sam ih kako se ljube", poverljivo je ispričao Jovani i Đorđu.

 

"Video sam sve, ujela ga je za usnu", dodao je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here