VB: Izbačeni Bora, Divna, Mladen…

0

Veliki Brat polako "otkazuje" gostoprimstvo VIP ukućanima…
 

U petak veče organizovana je polufinalna "čistka" među VIP stanarima, a prvi koji je stradao od malog broja glasova publike i tako izgubio šansu da osvoji 50.000 evra bio je Borislav Bora Drljača. Za njim je "izletela" i Divna Karleuša!

 

Iako je u prvi mah Bora mislio da se voditelj šali sa njim kada mu je saopštio da ima samo trideset sekundi da napusti Kuću ("ja ne mogu ni da ustanem za 30 sekundi"), ubrzo se oglasio i sam Veliki Brat.

 

"Što me ostavljaš ratniče!", zavapio je Era za "starim vukom". Ipak, Drljača nije bio tužan poput svog drugara pa je odmah po izlasku i zapevao: "Crnooka postaće ti vruće ako ti se Drljača privuče…".

 

 

"Osećam se odlično! Ne znam šta je to da su do sada samo žene ispadale, ja bih izbacio sve muškarce!", rekao ukućanin koji će ostati upamćen u ovom serijalu kao neko ko je "otplakao" svako izbacivanje.

Bora je otkrio da "podržava ljubav između Mladena i Anabele", kao i da je Era njegov favorit.

Nekoliko minuta kasnije, pridružila mu se i Divna Karleuša…koju je jedva iz naručja pustio uplakani Boki.

 

Joj, šta ću sad bez Divne: Uplakani Boki
 

"Bilo mi je divno u Kući, pamtiću ovaj boravak po novim prijateljstvima i gubitku jednog starog…mislim na Eru". Favorit joj je Boki…i Ervin…i Mladen…

 
Sledeća je Kuću napustila "stara ukućanka" Ena Popov koja je objasnila "prirodu odnosa" između nje i Švabe.

"Ja nisam jedna od onih koja digne nos kada joj neko iskaže simpatiju, ali on i ja se ne razumemo, energije nam se ne poklapaju. Cenim njegovu iskrenost i hrabrost da izjavi tako nešto, ali…".

Sledeći izbačeni ukućanin ušao je u Kuću Velikog Brata uz pesmu "Aspirin" Seke Aleksić, a izašao uz "Nevaljalu" koju peva Anabela. "Bolja je ova pesma od one prve", rekao je maneken iz Negotina.

 

O Anabeli…"Biće tu svačega! Zaljubio sam se!", otkrio je Mladen svoja osećanja i dodao da mu "ne smeta što je Anabela starija i ima dvoje dece".

Poslednji polufinalista koji se oprostio od nagrade je Alden Hadžikarić, odnosno Bokijeva "Aldenka" i jedan od učesnika rijalitija koji je već prve večeri zajedno sa Erom izbačen iz Kuće – u siromašni deo Kuće.

Aldenov favorit je Lepa Lukić, a ne Ena kako su svi mislili…

"Ena mi se stvarno dopala, ona je kompletna, lepa i simpatična devojka…Kasnije mi se dopala Divna, a poslednja dva dana Lepa…", našalio se Alden i dodao da ga "napolju" čeka "samo jedna" prava devojka.

 

Lepa i Milica rasplakale ukućane

 

 

Najemotivniji trenutak večeri ipak nisu bile suze ukućana na rastanku, već poklon Lepog Brata za Lepu Lukić. Svi pamtimo koliko se Lepa vezala za bebu igračku u zadatku. Bebu Milicu je na kraju zadatka "isplakala" i zatražila od Velikog Brata da joj se "smiluje" i pokloni joj je na kraju serijala.

Naravno, rečeno – učinjeno! Lepa je u ispovedaonici sa Bokijem i Ervinom saznala da će se u stvarni svet vratiti sa Milicom.

"Joj, Brate, ovo mi je najveća nagrada u karijeri!", plakala je Lepa od sreće. "Samo molim te, izvadi joj baterije da ne plače svaku noć!".

Kasnije nakon izlaska iz ispovedaonice Lepa je sa ostalim ukućanima podelila radosne vesti i… sve ih rasplakala. Plakao je Bora i ljubio Lepu, grcao je i Boki….

Pogledajte kratak intervju sa Enom Popov, a onda i najemotivniji trenutak u Kući Velikog Brata.

 

Polufinalno veče je završeno. U Kući je ostalo šest superfinalista – Boki, Milan, Ervin, Era, Lepa i Anabela.

Pobednik četvrtog serijala VIP Velikog Brata će biti poznat za manje od 24h! 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here