VB: Još jedna beba u Kući

0

Ponosni roditelji: Lepa i Era
 

Još na ulasku je pevač rekao da se nada da "samo nju" u Kući neće ugledati, ali Veliki Brat je odlučio da ih ipak spoji, po svaku cenu. Netrpeljivost između Lepe i Ere rasla je protekle nedelje, do te mere da su jedno drugome obećali da će se "videti na sudu".

 

Ipak, sve nesuglasice su razrešene gađanjem pitama, a zatim i Erinim poljupcem, koji je Lepu potpuno zaprepastio. Pre nekoliko dana, Era je "na kvarno" cmoknuo pevačicu ("uvalio mi jezičinu", požalila se ona), a zatim su se u ispovedaonici pomirili, na nagovor Velikog Brata.

 

Kako bi se pomirenje još više učvrstilo, Veliki Brat dao im je bebu, tamnoputu devojčicu koja još uvek nije dobila ime.

 

 

Međutim, ime novog zadatka je poznato – "Maleni igrači", siromašni moraju da osmisle koreografiju uz "Užičko kolo", a bogati uz "Insomniju" Jelene Karleuše.

 

Tim koji pobedi dobiće standardan, odnosno luksuzan budžet, u zavisnosti od strane žice na kojoj se nalaze.

 

Već kod odabira igrača, sevnule su varnice između Ere i Divne koja je zbog Anabeline "udaje za bogataša" dobrovoljno prešla kod siromašnih.

 

 

On je njoj, onako u šali, dobacio da ima višak kilograma i da se od nje neće ni videti u koreografiji, na šta je Divna uzvratila: "Ma ko je tebi kriv što nisi porastao kao svaki normalan muškarac".

 

Ništa bolje nije ni između novog kapitena siromašnih – Švaba i Bokija.

 

"Sa njim nešto nije u redu, ali on je odlična osoba i iza njegovog ponašanja garant stoji neka tužna priča", rekao je "Trinaestka" Velikom Bratu.

 

Hoće li Boki uspeti da sazna šta to glumac krije!?

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here