VB: Ko je razočaran u koga?

0

Kakvi su kad nisu razočarani: Mladen i Anabela

 

Podela na bogate i siromašne u Kući uzela je “danak” – Anabela je tokom zadatka čuvanja beba prešla u bogati deo Kuće, “smuvala” se sa Mladenom i tamo i ostala.

 

Njeno mesto, ekipu “sapatnika” i obaveze preuzela je Divna. Kako se približavao kraj zadatka tako je Anabela sve više kukala kako joj se “ne vraća tamo”. Za to vreme je Divna tiho, uglavnom u šali, komentarisala “ko mi je kriv, sama sam se prijavila..”.

 

Za sve to vreme dame nisu zamenile samo odaje u kojima borave ili ekipe sa kojima se takmiče protiv “onih drugih”, već i prijatelje. “Mama” Divnu iz ruku ne pušta Boki, koji sa Anabelom više i ne priča…čak, prema Mladenu i Anabeli, pokušava i Mladena da joj otme…

 

Sve je počelo tako što su se, poput zaljubljenih školaraca, svi igrali “gluvih telefona”: Anabela je prvo prišla Bokiju kako bi mu rekla da joj se Mladen ne sviđa, onda da joj se sviđa…da bi se sve završilo time da ne razgovaraju uopšte.

 

Boki je digao ruke od svake priče sa Anabelom (“Razočarala me je mnogo, jedno priča, drugo prepričava…!”), ali je sa Mladenom ostao drug – pod uslovom da ni jedan ni drugi ne spominju Anabelu.

Na žurci posle Tamarinog izbacivanja, Mladenovog i Aldenovog “pijanog” uskakanja u bazen, desilo se nemoguće – posvađali su se Mladen i Anabela.

 

Mladen je Anabeli priznao da je Boki za nju rekao da je licemer i da bi on voleo da se ogradi od cele priče. “Razočaran sam”, priznao je maneken. “U mene?”, upitala ga je Anabela, ali je bivši dečko Seke Aleksić objasnio da je razočaran u “Trinaesku”.

 

“Bilo bi fer da je tebi prišao i sa tobom razgovarao, a ne ovako. Rekao mi je i da me navlačiš”.

 

“Ne navlačim te…”, pokušala je Anabela da objasni Mladenu, ali ju je Mladen prekinuo. “Rekao sam mu da je to što se dešava naša stvar, a šta će biti sa nama kad izađemo, to je već drugo…”.

 

Kasnije su se strasti rasplamsale pa su u prepirku “golupčića” uleteli i ostali.

 

Dok su se stvari u Kući “rešavale”, Milan je pokušavao da nagovori Bokija da đuskaju. “Što me izbegavaš, celo veče te jurim”, upitao je Milan.

 

“Ne izbegavam te, nego sedim”, kratko je odgovorio Makedonac, a onda “nahvatao” Mladena kako bi video da li su u redu. “Vidim da nismo prijatelji, nešto se dešava…kad budeš izašao iz Kuće, videćeš da sam bio iskren i da sam ti bio prijatelj”.

 

Priča nije urodila plodom, pa je Boki samo tiho prošaputao da ne podnosi Anabelu jer glumi žrtva, a Milan…bez partnera za igru, seo je pored Divne i do ranog jutra pričao o sebi, svom životu i problemima.

 

Jutro posle,kada su došli sebi (oko dva popodne) i dok su ležali u krevetu, Anabela je rekla Mladenu da je razočarana u njega”.

 

“Šta mi treba da pravim budalu od sebe, imam 34 godine! Bolje bi bilo da sam se skinula gola i šetkala po Kući kao prava budala, nego ovako da se brukam svojim ponašanjem…”, vajkala se Anabela.

 

Kasnije je sa Aldenom i Ervinom komentarisala svađu sa Mladenom. “Razočarana sam u sve koji su učestvovali u toj raspravi…nadam se da ću izdržati do kraja, ali sve više želim da izađem napolje…”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here