VB: Kuća bogatija za još tri žene!

0

 

Umesto uobičajenog izbacivanja, Veliki Brat je ovog ponedeljka napunio kuću, u čemu su mu pomogli i ukućani.

 

Kuću u Košutnjaku, tačnije dvorište kuće ponovo su videle sve dosadašnje takmičarke – Sexy Sandra, Violeta, Danica, Tanja i Indijana. A ukućani su davali poene (od jedan do pet) svakoj od njih. Posle, manje-više, očekivanog glasanja, Banjalučanka Indijana i Danica iz Inđije bile su izjednačene, jer su obe imale po 36 poena.

 

Odlučila je karta sreće, pa se u šou vratila Danica, na, malo je reći, oduševljenje Arse!

 

Arsa, međutim, ne zna šta je sve Danica izjavljivala po izlasku iz kuće, a jedna od njenih rečenica je bila i da je "Karlo njen tip muškarca"…

 

Ali, Veliki Brat je u kuću vratio i bivšu takmičarku sa najmanje poena (23), a to je bila Tanja iz Zemuna, koja je iz kuće izbačena 9. novembra.

 

Sexy Sandra je imala 25 poena, a Violeta 30. Sexy Sandra nije ni imala želju da se vrati, jer "ima puno obaveza".

 

Tanjinom povratku najviše se obradovao Manuel, koji je dugo grlio. Sa Radašinom se srdačno pozdravila, a ostali…Pa, nije im baš bilo pravo.

 

Pre njih, 62. dana od početka šoua, u kuću je ušla atraktivna medicinska sestra Mirjana, koja je za sebe rekla da joj se "sviđa kad muškarac plače i kad pati", a dodala je i da "voli da bude kučka"!.

 

"Za sebe mislim da sam atraktivna i zgodna, nema muškarca koji se ne okreće za mnom. Muvali su me doktori", kaže ona, a kada je ušla u kuću izljubila se sa školskim drugom iz Užica Arsom.

 

Inače, u ponedeljak je najavljen i bokserski spektakl – meč između izazivača Radiše i branioca titule Đorđa.

 

Njih dvojica su u bokserskoj opremi nakratko izašli iz kuće, praćeni pesmom "Eye of a Tiger" iz filma o čuvenom bokseru Rokiju (Silvester Stalone) i pred publikom u Košutnjaku razmenili su par udaraca i preteće poruke. I iskoristili su priliku da izljube voditeljku Marijanu.

 

"Radiša, dolazim jači nego ikad!", poručio je Đorđe, a odgovor Radiše je bio u stilu Majka Tajsona: "Nokautiraću te u drugoj rundi! Ću te patošem! Radujem se što ću da ubijem protivnika"!

 

"Meč decenije" biće organizovan u četvrtak u ponoć, a Radiša i Đorđe će u utorak u podne najaviti meč u Tržnom centru "Ušće".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here