VB: Mladen dobio sina!

0

 Ponosni tata: Mladen
 

Jutro u Kući Velikog Brata počelo je više nego prigodnom pesmom "Insomnia" Jelene Karluše. Razlog zbog kojeg će bogataši patiti od nesanice narednih par dana je prinova. Otac "bebe" koja je od ranog jutra plakala, tražila da jede i da se nosi je Mladen Radulović.

 

"Majku nema, ja sam samohrani otac", kukao je Mladen dok je ljuljao lutku bebe i nežno je pridržavao za vrat. Lutka je obučena u plavu odeću što znači da je Mladen preko noći postao otac zdravog, malo kenjkavog doduše, dečaka. Dok su se ostali bogataši "razvlačili" po krevetu, maneken je stavljao sina u krevetac, koji više podseća na korito, ponovo ga uzimao u ruke kada bi zakmečao, hranio ga, a onda ga "uvalio" Aldenu.

 

"Ti ćeš biti dadilja", rekao je bivši verenik Seke Aleksić. "Ja moram da popijem kafu".

 

"Što ga ne daš Anabeli da ga pričuva", doviknuo je Ervin. Od vike, sin se rasplakao. Tata je jurnuo nazad po malenog, uzeo ga u naručje i pokušao da ga umiri. Tada se oglasila i "baba Divna". "Daj ga meni malo…".

 

Mladenovog naslednika Boki je "krstio" imenom Kristifor. Dečak je usvojen sa Tajlanda, što su ukućani saznali iz njegove krštenice.

 

"Ništa nije spavao, zato je takav…", vajkao se Mladen, a onda je otkrio da je došlo vreme da se promeni pelena. Sin umalo nije pao sa kreveta dok je ćale pokušavao da ga presvuče.

 

Za to vreme siromasi se polako bude. Oni su umesto prinove dobili plazma televizor.

 

Šta će gledati…ne znaju ni oni, ali Veliki Brat će im uskoro otkloniti sve nedoumice.

U toku je i glasanje publike putem SMS-a za omiljenog ukućanina, a naredno izbacivanje biće obavljeno na novi način. Dvoje ukućana koji budu imali najmanje glasova biće nominovani za "povratak u stvarni svet", a ostali ukućani će glasanjem izbaciti jednog od njih.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here