VB: Radiša miri zavađene golupčiće

0

Razlog zbog kojeg su Kiki i Manuel raskinuli je Manuelovo "očijukanje" sa Mirjanom, to što se "izleteo" Jovani i rekao da sa Mirom "ne bi bio u Kući, a napolju…ko zna", kao i to što se Kiki non-stop ljuti i dere…

 

Radiša je pozvao zavađene ljubavnike da mu se pridruže u sobi za odmor, i naterao ih da razgovaraju.

 

"Najgore je kad se ljudi ne slušaju, ne razgovaraju, ne vole… Evo ja ću da stojim ovde, a vi pričajte…", rekao je Radiša, a onda bukvalno stajao između Manuela i Kiki dok su pričali šta je kome zasmetalo.

 

"Manuele, napravio si me budalom", počela je Kiki. "Flertuješ sa njom, a onda dođeš i mene ljubiš. Znaš kakva budala ispradam pred narodom koji to gleda napolju? Svi su primetili da flertuješ sa njom!".

 

"Jeste, jeste, malo smo primetili…", upao je Radiša u razgovor.

 

"Ne shvataš, to je sve provokacija…ona to namerno radi", pokušao je Manuel da se odbrani.

Kiki I Manuel su se pomirili, a sve zahvaljujući Radiši. Posle Manuela i Kiki, on je otišao da pomiri Jovanu i Đorđa koji su se u međuvremenu posvađali.

 

"Neću da lažem, primetio sam da me gleda, ali nije to problem. Ja želim sam da ti kažem da si mi draga i da te volim, a ne da ispada da raskidam sa tobom preko drugih ljudi… Uostalom, rekla si da te napolju čeka neki muzičar. Draga si mi, ali ti se stalno dereš na mene i nervozna si, a kad si nervozna ja nadrljam".

 

Tada se ponovo umešao Radiša koji je rekao: "Vidite kako lepo razgovarate, hajde poljubite se sada i pomirite".

 

Naravno, do poljupca nije došlo, ali do pomirenja jeste. "Glupo je da ne pričamo, a do juče smo se ljubili", rekao je Manuel, a Kiki se složila.

 

"Ne znam šta se dešava sa mnom, priznajem. Da sam napolju i da je neki dečko na moje oči flertovao sa drugom oterala bih ga odmah", rekla je Kiki, na šta je Manuel odgovorio, mrtav ozbiljan, naravno: " Znam, pokušao sam da ti objasnim – ti nikad nisi bila sa nekim kao ja".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here