VB: Švaba među partizanima

0

U zadatku "Sedma ofanziva" ukućani su igrali "peintbol" podeljeni na partizane i Nemce
 

 

Iako su partizani u svojim redovima imali i Švabu, to im nije pomoglo da pobede, a umalo su završili i sa igračem manje, jer je Sanja odustala.

 

Međutim, partizanima je stigla pomoć i to ne bilo kakva: Boki "Trinaeska" je obukao šinjel i odmah navalio na Nemce, ali kasno.

 

Partizani su već izgubili šest ofanziva, a Boki je jedini iz ove bitke izašao bez "povrede".

 

Na korak od predaje bio je i Bora Drljača jer je dobio nekoliko "gadnih" pogodaka, ali se ipak stoički držao do kraja. Iz "rata" je izašao sa čvorugom na glavi…

 

Bogataši su za pobedu u ovom zadatku dobili pranje veša u profesionalnoj perionici, a ko će svoju garderobu oprati kod kuće saznaćemo večeras od 21 čas, kada će drugi VIP ukućanin biti izbačen.

Težak zadatak za Bokija: Budi muško
 

Nakon što su završili komentarisanje zadatka i ko je kako i šta mogao, Boki je shvatio da mu je strašno opao šećer i da hitno mora da pojede čokoladu.

 

U dogovoru sa Velikim Bratom odlučuje da od bogataša Ervina traži slatkiš, ali ovaj odbija da mu tek tako pokloni čokoladu.

 

"Doneću ti čokoladu, ali samo ako sutra ceo dan budeš muško, bez šminke i ženske garderobe", glasio je Ervinov uslov.

 

Posle kraće rasprave uspeli su da nađu kompromis – Boki će biti muško pet sati, a s obzirom da mu je Ervin prvo doneo čokoladu za kuvanje, a zatim otvorenu, satnica je smanjena za 30 minuta.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here