VB: Ujedinjenje!

0

 

"Da mi je neko rekao ‘ideš u Kuću da kuvaš i služiš’, ne bih mu verovala". Ovim rečima je Divna Karleuša "stavila tačku" na svoj dobrovoljni boravak u siromašnom delu Kuće, nakon što je Veliki Brat saopštio da je zadatak "Grofovi i sluge" završen uspešno.

 

Time se, konačno ispunila i Bokijeva želja da "uživa i šali se, a ne samo radi", zbog čega je pre dva dana ponovo od Velikog Brata tražio da napusti Kuću.

 

Kako bilo, kuvanje ručka, pevanje "vlasteli", vajanje njihovih likova…sve je gotovo. Nedelju dana pred kraj četvrte sezone rijalitija VIP Veliki Brat, Milan, Alden, Era, Bora, Boki, Divna, golupčići Mladen i Anabela, Divna, Lepa, Tamara i Ena, konačno su spojeni u istim "odajama".

 

Selebritiji koji su se "zlopatili" dve nedelje u siromašnom delu Kuće dočekali su ujedinjenje i kao nagradu za (jedva) uspešan zadatak osvojili žurku i, mnogo bitnije, boravak u "normalnom" delu Kuće.

 

Proslava je, iako su svi sedeli i pričali, i prošla uspešno ako se uzme u obzir koliko su dojučerašnje sluge bile "smoždene" od prohteva svojih gospodara. Došli su na žurku, seli, popili po koje piće, a onda se po navici vratili da spavaju u "sirotinji".

 

Selidba počinje u subotu, na dan novog izbacivanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here