VB: Zašto smo ušli u Kuću?

0

 

Poslednjih mesec dana u Kući Velikog Brata vladala je ljuta borba bogatih i siromašnih. Svađali su se, voleli, plakali, mirili, ponovo svađali…a onda seli i pričali kako su se obreli tu gde jesu.

 

"Sećam se da mi je neko rekao da ulaze Era i Bora u Kuću", počela je Divna.

 

"Oduševila sam se, ma šta oduševila, vrištala od sreće…Da sam znala šta me čeka od njih, nikada ne bi ušla", smejala se Divna pred okupljenim ukućanima prepričavajući način na koji su je "producenti, stilisti i ćerka" prevarili da uđe u Kuću.

 

"Onda čujem ulazi Boki 13 i spremio 17 haljina da ih nosi po Kući, kuku! Ja spakovala tri para pantalona i dve tunike!", smejala se Divna.

 

Slično se "desilo" i Mladenu. "Sećam se da me je keva pitala ‘šta ćeš tamo, ulazi onaj mali buljavi pevač…kako se zove…Era! Era Ojdanić! Nemoj da ulaziš u Kuću!’. Samo joj sam se nasmejao i rekao da se sećam kako je on već jednom učestvovao u Velikom Bratu i da je bilo ok…".

 

Svi su složni u jednom, Era im je "zagorčao" boravak u Kući. Nekima više, nekima manje.

 

 

A, onda je Boki 13 ispričao da je u Kuću ušao iz inata.

 

"Kupujem ja materijale, biram haljine i zazvoni mi telefon, a na telefonu neka devojka me pita da li bih da uđem u Kuću Velikog Brata. Rekoh, ‘slušaj devojče, ja sam u velikoj gužvi, zovi me kasnije!’. Zove ona kasnije i ja joj kažem da neću. Posle toga sedim sa mamom i tatom i kažem im da su me zvali iz Beograda da uđem u Kuću, ali da najverovatnije neću ući. Tada se moj ćale nasmeje i kaže ‘Ti da uđeš!? Već smo pobudaleli od tebe još i ti tamo da pobudališ?! Sedi tu’. E, onda sam iz inata odlučio da dođem", rekao je Boki.

 

Makedonac je ispričao i kako je reagovao kada je čuo ko ulazi u Kuću.

 

"Čuo sam da ulaze Era i Bora i nisam mogao da se setim ko je ko od njih dvojce. Kada sam otišao u karantin video sam da je Bora gospodin čovek i džentlmen, a ne kao ova seljačina ovde (i pokazuje na Eru), a onda sam video da ulazi i majka i bilo mi je lakše".

 

Tada je "Trinaeska" zamolio ostale da mu iskreno kažu kako su reagovali kada su ga videli u haljini i štiklicama. Svi su mahom odgovarali sa "ok" ili "mi nemamo predrasude", ali je samo Bokijeva drugarica Lepa priznala da je bila "malo šokirana".

 

"Raspitala sam se ko je Boki i kakav je i šta radi, pa sam očekivala sve i svašta…ali, kada si ušao sa onom ogromnom mašnom na glavi…to nisam očekivala", bila je iskrena Lepa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here