Printscreen

Pred publikom je finale najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” u 21h na Prvoj televiziji. Za titulu najboljeg boriće se 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, koji su u najuži krug ušli nakon skoro dve godine muzičke borbe, koliko je zbog pandemije korona virusa trajala ova sezona.

„Očekuje nas jedna fantastična emisija, fenomenalna, sa puno pevanja, emocija. Došli smo u takav problem, i žiri i ja, da ne možemo da procenimo ko je najbolji, svi su zaista dobri. Posle dve godine znaćemo konačno ko je pobednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2020./2021.“.

Ove godine pobednika Zvezda Granda bira isključivo publika i to SMS glasanjem, a nagradni fond „Grand produkcije“ je izuzetno vredan. Pored statue, finalistu koji trijumfuje u velikoj završnici očekuje i automobil marke „Škoda Scala“, kao i dve pesme i kompletan marketing u okviru Grand produkcije. Uzbuđenjenje do večerašnjeg finale raste, kako među takmičarima tako i među članovima žirija.

Sama završnica ove sezone obilovaće sjajnim notama, beskrajnim humorom i zabavom koja se ne propušta. U međuvremenu, ekipa Grand produkcije vredno sprema novu sezonu koju ćemo gledati od jeseni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here