Večeras: I koncert i pomoć Srbiji

0

Srpski kulturni forum (SKF) večeras organizuje koncert beogradskog Diksilend orkestra, koji će ujedno biti i prilika za prikupljanje pomoći za žrtve poplava u Srbiji
 

Svi oni koji su pre dve godine u ambijentu pozorišta Akcent uživali u spektakularnom koncertu Viva Voksa, sada će imati priliku da uživaju u još jednom muzičkom spektaklu i vide na sceni jedan od pet najboljih evropskih džez orkestara.

Već 14 godina zaredom pred svaku Novu godinu beogradski Sava Centar je ispunjen ljubiteljima muzike i za koncert Beogradski Diksilend orkestra se traži karta više.
– Nažalost su se u međuvremenu dogodile elementarne nepogode nezabeležene u skorijoj istoriji -kazao je predsednik SKF Dragan Mišković.

"Prvobitno smo razmišljali da otkažemo ceo koncert, ali smo odlučili da možemo iskoristiti mogućnost da kada su već ljudi tu prisutni pozovemo na humanost. Nakon večeri organizovaćemo prikupljanje sredstava za nastradale u poplavama – objasnio je on.

Na koncertu, kako je najavio Mišković, će biti prisutni predstavnici svih najznačajnijih srpskih organizacija uklučujući i diplomatski kor Ambasade Republike Srbije.

"Pozivamo sve da ne samo kupovinom preostalih ulaznica, već i direktnim sredstvima pomognu onima kojima je u ovom trenutku to najpotrebnije, a Srpski kulturni forum će kao inicijator prvi odvojiti deo sredstava za pomoć", kazao je on.

Koncert počinje u 19.30 časova, u pozorištu Akcent (Theresianumgaše 18, 1040 Njien). Preostale ulaznice možete rezervisati na 01 50165 3306

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here