Tanjug
Aleksandar Vučić

Srpski predsednik Aleksandar Vučić potvrdio se kao lider regiona odlukom da vakcine protiv koronavirusa ponudi građanima regiona, piše zagrebački “Večernji list”.

List na svom sajtu ukazuje na to da je u trenutku kada vakcinaciju ceo svet prepoznaje kao jedini način za izlazak iz pandemije, Srbija u pogledu imunizacije stanovništva trenutno među najboljima u Evropi i svetu.

“Večernji” ocenjuje da je “srpski predsednik ovu partiju odigrao sjajno”, kao i da je “opalio zvučni šamar liderima svih zemalja regiona, a pogotovo hrvatskom premijeru”.

“Dok nas premijer Andrej Plenković svakodnevno zabavlja prepucavanjem sa predsednikom Zoranom Milanovićem, Hrvatska je pod Plenkovićem doživela jednu od najvećih blamaža od kraja rata”, navodi list, dodajući da činjenica da su građani Hrvatske na poziv srpskih vlasti prošlog vikenda putovali na vakcinaciju u Srbiju “nesumnjivo predstavlja težak debakl za Hrvatsku, za hrvatsku političku elitu i za hrvatski plan vakcinacije koji je doživeo potpuni neuspeh”.

6 COMMENTS

  1. Неће Гара да прими вакцину, а то исто одлаже и председник, каже сад ћу од понедељка до понедељка у Мерошини, преко Жагубице до Рудне Главе, на дан свог рођења и тако редом. Солидарише се са Гаром? Да ли су антиваксери? Можда јесте, можда нису, враг би га знао.

  2. Valjda će sad napraviti novi put od Rudne Glave do Majdanpeka pa do Zagubice?? Kad bude video kako izgleda i kako se mora izbegavati rupetine. Reći da je stanje puta loše je reći malo. I nemojte krpiti put to ne rešava ništa nego napravite novi!!! Koliki je rudnik u Majdanpeku a mi nemamo put!!!

  3. Amer puknite od ljubomore pa tvoji hrljaju na sever i u nis da bi primili vakcine. Zadnji ste po redu za vase prijatelje amere i nemce.

  4. Leader za druge koliko ima u srbiji sto jos nisu primili vakcinu odvratni lazov i manipulator udvara se onima koji nas mrze.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here