youtube.com/WB Kids

Jedan od najpoznatijih kratkometražnih crtaća svih vremena, dobija prostor na velikom platnu, ali da li će nam ova filmska produkcija uništiti priču o čuvenom animiranom dvojcu?

Gledali ste “Damba”, “Lepoticu i zver”, “Aladina”, sada “Kralja lavova”, “Mulan” uskoro stiže u bioskope, a “Mala sirena” je u pripremi. Još jedan crtać našeg detinjstva će se naći u filmskoj igranoj verziji i u pitanju je svima omiljeni klasik – “Tom i Džeri”.

Vilijam Hana i Džozef Barbera bili su prvi scenaristi i reditelji ovih crtaća. Od 1940. do 1958. kompanija MGM proizvela je 114 ovih crtanih filmova.

Čuveni animirani dvojac će se uskoro naći na velikim ekranima, a biće u pitanju “hibridni” film, odnosno, mešavina igranog i animiranog filma. Mnogi smatraju da će se iskoristiti slični efekti kao oni koje smo videli u trejleru za film “Cats”.

U filmu će glumiti Kolin Džost, Kloi Grejs Morec, Majkl Penja, kao i Ken Džong, Rob Dilejni, Džordan Bolger i Palavi Šarda, dok će ga režirati Tim Stori.

Ovoga puta, Tom i Džeri su izbačeni iz svog doma i prebačeni u luksuzni hotel u Njujorku. Menadžerka hotela Kajla će dobiti otkaz ukoliko ne izbaci miša Džerija iz prostora. Njeno rešenje za problem? Zaposliće pijanistu Toma da se otarasi dosadnog miša, a onda svi znamo kako će se stvari dalje odvijati!

Još uvek nije poznat datum objavljivanja filma.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here