Velika svađa u svlačionici Reala: Isplati me i idem!

0
Emilio Naranjo
Serhio Ramos i Florentino Perez

Španski “AS” piše o razmiricama u “kraljevskom klubu” posle eliminacije iz Lige šampiona.

Dušan Tadić i Ajaks pokazali su klasu na stadionu “Santjago Bernabeu”, prekinuli trogodišnju Realovu dominaciju Ligom šampiona i izazvali veliki potres u “kraljevskom klubu”.

Bio je to četvrti uzastopni poraz Madriđana na domaćem terenu i taj niz će dugo ostati upamćen, jer su tokom njega i dva puta izgubili kod kuće protiv Barselone, kao i jednom od Đirone.

Takvi neuspesi i sezona bez trofeja očekivano su podigli tenziju u svlačionici, u koju je predsednik kluba Florentino Perez sišao odmah posle poraza od Ajaksa.

Španski list “AS” objavio je da je Perez održao dugačak i ljutit govor pred ekipom, da je podigao ton i da je u jednom trenutku govorio i o sramoćenju ekipe i kluba.

Kapiten Serhio Ramos nije igrao protiv Holanđana, a te reči su mu veoma zasmetale, kao i kritike na račun posvećenosti fudbalera.

Ramos je odgovorio, optužio Pereza i njegovu upravu za loše vođenje kluba, kao i za katastrofalnu sezonu.

– Isplati me i otići ću! Dao sam sve za ovaj grb, za ovaj klub, čak i za tebe! – navodno je rekao Ramos.

Nakon toga, Perez je sastančio sa članovima rukovodstva do dva časa ujutru. Razmatrali su različite mogućnosti, poput one o kojoj smo pisali – da Žoze Murinjo odmah zameni Santjaga Solarija, a to bi se sigurno odrazilo i na Ramosov položaj, jer je u lošem odnosu sa “Posebnim” Portugalcem.

Nijedna odluka nije doneta, ali “AS” najavljuje da bi radikalna promena mogla da se dogodi već do kraja dana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here