pexels.com

Životni rolerkoster se nastavlja, ali smirivanje određenih tenzija koje su već duže vreme prisutne desiće se tek u poslednjoj dekadi meseca – pročitajte veliki horoskop za jun.

Mars će biti u emotivnom Raku do 11. juna, a Merkur u svom retrogradnom hodu do 22. juna. Ta dva astrološka tranzita ponekad će vas naterati da pomislite da vam ništa ne ide od ruke. Ali nije sve tako crno. U drugoj polovini meseca osetićete kako sve kreće na bolje i kako imate mnogo više elana za radne zadatke, ali i za druženje sa prijateljima i porodicom. Očekuju nas i mnoge promene na ljubavnom planu, a neki horoskopski znaci će odlučiti da krenu svojim putem i da menjaju život iz korena, piše Luftika.

Ovan

Ljubav

U ljubavi ste dosta iskreni, predvidivi i jasno govorite ono što vam je na srcu. Partner ima mnogo razumevanja za vas i spreman je da vam bude podrška u svakoj životnoj situaciji.

U junu na ljubavnom planu neće biti stresa, niti svađa. Moguće je još jače emocionalno povezivanje kroz zajednički rad i zajedničke projekte. Dajete od sebe najbolje što možete i zaista će se taj trud isplatiti.

Planirate budućnost sa trenutnim partnerom i osećate se sjajno zbog toga. Moguće je da će vam se javiti prijatelji iz prošlosti i da ćete obnoviti kontakte.

Ukoliko ste trenutno singl, očekuju vas upoznavanja koja su vredna promatranja kada je u pitanju ljubavna veza. Budite opušteni i otvorite svoje srce za nove ljubavne pobede.

Posao

Jun je za vas mesec rasta, a zvezde vas podstiču da naučite veštinu, steknete kvalifikaciju ili pronađete druge načine za širenje posla u novom smeru.

Stvari koje naučite u junu mogu vam pružiti zlatne mogućnosti tokom narednih nedelja i meseci. Izlazite iz svoje zone udobnosti, postajete hrabriji i smeliji na svim životnim poljima. Iskoristite ovu priliku da nastavite sa dinamičnim poslovanjem i da ostvarujete svoje ciljeve.

Kako mesec odmiče, vaša karijera, ambicije i ciljevi postaju sve važniji. Vreme je da zauzmete centralno mesto, da napredujete i da konačno ostvarite poziciju o kojoj ste dugo mislili i priželjkivali je. Ovo je vaša prilika da zablistate, zato samo hrabro!

Zdravlje

Zdravlje vam je osetljivije. Savetuje se da jedete laganiju hranu i da više vremena provodite u prirodi.

Bik

Ljubav

Imate izvrsnu priliku da se oslobodite emocionalnog prtljaga, i da otvorite svoje srce za sadašnjeg partnera. Imaćete osećaj da ste se oslobodili velikog tereta, i konačno ćete biti opušteniji, radosniji i puni pozitivne energije.

Postajete u junu neodoljivi i šarmantni i partner je oduševljen tim promenama. Bez obzira na vaš trenutni ljubavni status, imate puno mogućnosti! Treba da poradite na komunikaciji i na odnosima sa porodicom, jer su moguće svađe, rasprave i zadiranje u prošlost.

Slobodni Bikovi imaju priliku za upoznavanjem nove osobe, polovinom juna. Vrlo ste direktni i nećete mnogo čekati. Ako vam se osoba svidi, lako ćete zaploviti u ljubavnu vezu.

Posao

Posle mnogo vremena, osetićete pokretačku energiju! Ovo je vreme kada možete uspostaviti nove veze i lista kontakata se može dramatično proširiti.

Poslovne mogućnosti se samo nižu i vreme je da ih pravilno rasporedite i iskoristite. Bićete zaista u svom elementu i spremni ste da preuzmete kontrolu nad svojom sudbinom. Međutim, moglo bi doći i do nekih neuspeha u vezi sa putovanjima, u vezi studija ili možda objavljivanjem knjige.

Finansije i dalje osciliraju, ali ste na veoma dobrom putu da organizujete trošenje novca i da napravite fond za štednju.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, preporučuje se da odradite nalizu krvi i da proverite koji vam vitamini nedostaju.

Blizanci

Ljubav

Blizanci u junu uživaju u harmoničnom odnosu sa partnerom. Biće mnogo izlazaka, zabave, druženja i putovanja. Posvećeni ste sebi, i konačno ste uspeli da malo vremena ukradete za sebe i svoj potrebe.

Sijate i zadovoljni ste, što se partneru veoma dopada. Romantični ste i imate ideje kako da vezu spasete od monotonije. U ovom periodu je važno da napravite listu prioriteta, jer ćete stalno balansirati između poslovnih i privatnih obaveza.

Mnogim ljudima nedostajete, posebno starim prijateljima i porodici. Češće ih nazovite ili idite kod njih. Što više budete u stanju da se usredsredite na pojedinačnu situaciju, to će biti prijatnije i odnosi će biti bolji.

Slobodni Blizanci uživaju u pažnji suprotnog pola, ali još uvek nisu spremni za ozbiljniji korak.

Posao

U junu mesecu biće mnogo troškova, što može da stvara nervozu. Moguće je da ćete preuređivati kuću ili da će da se jave dodatni kvarovi na automobilu. Ipak, finansijska situacija nije tako loša, ona se popravlja i ide u dobrom smeru.

Izbegavajte, međutim, prekomerno trošenje, jer bi sav taj vaš trud mogao propasti. Na poslu je mirna luka, a vi očekujete da stvari krenu u dobrom smeru. Imaćete manje posla nego obično, pa ćete moći da se više posvetite partneru, sebi, prijateljima i porodici.

Iskoristite ovaj period za uživanje, jer već sledećeg meseca imate mnogo više obaveza.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, treba da poradite na tome da što više budete fizički aktivni i da iskoristite lepe dane koji su pred vama. Zdravlje je stabilno.

Rak

Ljubav

U junu je odnos sa partnerom narušen u prvoj polovini meseca, a razlog je u vama. Možda niste spremni da oprostite određene situacije koje su vas zabolele u prošlosti i o tome jedino možete da iskreno porazgovarate. Neće biti mnogo svađa, ali je nekad tišina gora od najstrožih reči.

Kada ste sami, razmislite o sebi, o partneru i o vašoj budućnosti. Razmislite šta želite i kakvi su vam planovi za budućnost. Ukoliko niste spremni za kompromise, otvoreno pričajte sa partnerom o tome.

Ako ste slobodni, pravo je vreme da istražite sasvim novi svet. Isprobajte nove stvari, upoznajte nove ljude i budite fleksibilni i otvoreni! Moguće je da ćete upoznati osobu koja je vrlo zanimljiva, a druge je kulture.

Posao

Ovo je savršen mesec za traženje povišice. Iako možda niste sigurni da li će vaš šef (i viši rukovodioci u kancelariji) odobriti vaš zahtev, mogli biste biti prijatno iznenađeni kada utvrdite da vas zvezde podržavaju u nameri da budete bogatiji i uspešniji.

Ako planirate da se bavite privatnim biznisom, u junu možete da započnete pregovore i da se posvetite postavci plana i organizovanju aktivnosti.

Finansije su stabilne, a krajem meseca vas očekuje dobitak na lutriji ili vraćanje nekog starog novca. Taj iznos biće dovoljan za pokrivanje određenih troškova, što će vas takođe prijatno iznenaditi.

Zdravlje

Osećate se dobro, ali su mogući problemi sa prolećnim umorom i pospanošću.

Lav

Ljubav

Lavovima se u junu smeši pobeda nad starim otvorenim pitanjima koje su ih dugo mučile. Opušteniji ste, sigurniji u sebe i imate mnogo novih ideja sa partnerom koje želite da realizujete, što pre. Sada je pravi period da se još više zbližite i da provedete kvalitetno vreme.

Razmišljate o putovanjima i o zajedničkim vikendima, a to vas posebno raduje. Harmoničan odnos će uticati da budete stabilniji i da imate mnogo više životnog elana.

Odnosi sa porodicom su mnogo bolji i uživate u posetama, zajedničkim ručkovima i kvalitetnom vremenu.

Slobodni Lavovi imaju priliku da upoznaju svoju srodnu dušu na neočekivanom mestu, i to je upravo znak koji će ih probuditi i dati im do znanja da prava ljubav postoji.

Posao

Što se tiče vašeg karijernog puta, mnogo ste struda uložili u prethodnom periodu i nećete odustati sve dok se svi ciljevi ne ostvare. Veoma ste uporni, a često i strogi prema sebi, jer očekujete da neke stvari završite i pre rokova.

Ono što je važno je ste da u junu izbalansirate između privatnosti i poslovnih obaveza, kako ne biste imali problema sa umornom i sa nagomilanim mislima.

Odmarajte se više, jer je sve u redu, i posao ide u dobrom pravcu. Do kraja meseca očekuje vas potpisivanje ugovora ili ostvarenje projekta na kome ste radili prethodnih meseci.

Zdravlje

Preporučuje se da više vremena provodite u prirodi, da se odmarate i uživate u slobodnom vremenu.

Devica

Ljubav

Možda ćete biti poneseni optimizmom i otkriti da se planovi lako ostvaruju i čini se da sreća ide vašim putem. Ljubavna situacija je na vrhunskom nivou i čini se da je odnos sa partnerom bolji nego ikada.

Uživajte u lepim danima koji su pred vama i ostanite posvećeni svojoj porodici i dobrim odnosima sa ljudima koje volite.

Osećate se sigurno i lepo dok ste pored partnera i pored bliskih ljudi i zaista je važno da održite komunikaciju i skladnost na jednakom nivou i u narednim mesecima, jer ovakvi odnosi jačaju vaše emocije i čine da budete ispunjeni, srećni i zadovoljni.

Slobodne Device imaju priliku da ovog meseca mnogo više izlaze i da se druže, pa je moguće da ćete upoznati osobu, koja će vam prvenstveno postati prijatelj, pa kasnije možda i nešto više, ukoliko se razvije hemija između vas.

Posao

Ako niste zadovoljni stanjem stvari, pređite na posao i promenite ih. Jun vam donosi mogućnost promene posla i zaista je važno da budete konkretni i da razmislite dva puta o ovoj važnoj odluci.

Razmislite šta gubite, a šta dobijate prelaskom na novi posao i koliko će vam trebati vremena da se prilagodite novim radnim obavezama.

Možda je ovo prilika koju ste godinama čekali i ne treba olako da je propustite samo iz razloga što se plašite kako će se stvari odvijati.

Jedna faza bi mogla da se završi i postaćete svesni da je to vaš put ka većem uspehu i ka većem bogatsvu.

Zdravlje

Mogući su problemi sa bubrezima. Idite redovno kod doktora i biće sve u redu.

Vaga

Ljubav

Otvoreni ste za nova ljubavna poglavlja i spremni ste da svoju vezu podignite na viši nivo. Moguća su preseljenja, razmišljanja o kupovini zajedničkih nekretnina ili o proširenju porodice.

Veoma je važno da u ovom periodu budete sigurni u svoje odluke i da razmislite o sebi, svojim potrebama i ulozi u budućnosti. Važnije nego ikada jeste što imate podršku partnera i što možete da računate i na pomoć prijatelja, porodice i voljenih ljudi.

Osećate se zadovoljno, ispunjeno i spremno za promene. Slobodne Vage mogu da očekuju u junu udvaranja od strane suprotnog pola, ali još uvek niste spremni za ulazak u novu ljubavnu vezu.

Posao

Ovo je prilika da istražite svoje mogućnosti, razgovarate o planovima sa drugim zainteresovanim ljudima i krenete u inspirisane ideje za nove projekte. Ako volite pisati ili predavati, ovo bi takođe moglo biti vreme kada ste traženi.

Mogućnosti za nove poslovne saradnje sada su na svakom koraku i važno je da odlučite u kom pravcu želite da se kreće vaša karijera. Imaćete priliku i da pronađete dodatni posao, i upravo može to da bude dodatni izvor prihod.

A ako ste spremni da uložite vreme i energiju u solidnu priliku, mogli biste dobiti dobar povraćaj. Finansije su stabilnije, pa mnoge stvari sada sebi možete da priuštite i da uživate u plodovima rada.

Zdravlje

Mogući su problemi sa glavoboljama.

Škorpija

Ljubav

Škorpije u junu očekuje mnogo zadovoljstva i ljubavi sa partnerom. Imate mogućnost da otputujete i da uživate u zajedničkim aktivnostima. Imate priliku da sa partnerom pokrenete nove poslove i da zajedno radite na novim poslovnim projektima.

Nove ideje i nove realizacije predstavljaju za vas nove izazove, ali sve ide u pozitivnom smeru. Partner vam pruža ljubav i podršku, i zbog toga se osećate sjajno.

Bilo bi dobro da poboljšate odnose sa porodicom, jer su moguće svađe i razmirice.

Slobodne Škorpije u junu imaju priliku da upoznaju novog ljubavnog partnera i da konačno uđu u vezu koja će ih motivisati da pokažu i svoju nežniju stranu.

Posao

Što se tiče posla, u junu otvarate nove projekte i nova poslovna poglavlja. Moguće je potpisivanje novih ugovora i započinjanje blistave karijere koje će dugo trajati.

Dešavanja na poslovnom planu u ovom mesecu su veoma značajna za vašu budućnost i prava je prilika da date sve od sebe i da ostvarite sve ciljeve koje ste zacrtali.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno i dobro se osećate.

Strelac

Ljubav

Ukoliko ste u braku, očekujte harmoničan period tokom početka meseca. Imajte na umu da sve nesuglasice na koje naiđete mogu da se reše pravovremenim razgovorom.

Partner je spreman na promene i idealna je prilika da istražite mogućnosti koje će vas dovesti do boljeg odnosa. Možda ste upali u monotoniju i možda je sada vreme da poradite na svom odnosu.

Za to će vam biti potrebno vreme, mnogo razgovora i više uživanja. Slobodni Strelci su na pragu nove veze, i ovog puta vam je bilo potrebno dosta vremena da steknete poverenje.

Posle mnogo sastanaka i upoznavanja, spremni ste da otvorite svoje srce.

Posao

Susrećete se ovog meseca sa izazovima koje možete da prevaziđete pravilnom strategijom i planiranjem. Moraćete da radite sa strpljenjem i pokušavate da budete mirni dok donosite bilo koju veću odluku.

Ovog meseca moraćete da budete oprezni u pogledu odnosa sa kolegama, jer zameranje može mnogo da vas košta. Budite iskreni u svom govoru i pokušajte da vodite ljubazan i miran razgovor.

Izgledi za štednju i finansije biće prosečni. Možete čak pretrpeti finansijske gubitke u svom poslu. Ne pravite odmah novi poslovni predlog. Do kraja meseca, biće vam jasno kako će poslovna situacija odvijati.

Zdravlje

Pokušajte da održite ravnotežu između svog zdravlja i ličnog života. Isprobajte novi režim treninga koji vam može pružiti dobro zdravlje i jak imunitet.

Jarac

Ljubav

U junu ćete osetiti sreću i mir na ljubavnom planu. Posle mnogo razmirica i nezadovoljstva, možete konačno da se opustite i da se prepustite partneru.

Prijalo bi vam zajedničko druženje, više izlazaka, više uživanja u svom domu. Najverovatnije ćete uspeti da otputujete negde krajem meseca.

Zvezde su vam naklonjene kada je u pitanju komunikacija, pa je dobro da poboljšate odnos sa svojim prijateljima, saradnicima i bliskim ljudima. Na pomolu su lepe stvari, i na vam je samo da mislite pozitivno i da budete relaksirani.

Slobodni Jarci ovog meseca neće ulaziti u novu vezu, ali će imati dovoljno ponuda, da će moći da razmisle o potencijalnim partnerima.

Posao

Možete čak očekivati povećanje vašeg sadašnjeg posla i potvrdu o priznanju. Stoga ćete verovatno biti srećni što ćete dobiti i novčanu zahvalnost i priznanje.

Kako se karijera razvija, tako se razvijaju i vaše ambicije, pa ovo svakako nije trenutak da se opustite i da stvari prepustite slučaju.

Zvezde pružaju podršku kada su u pitanju studije, započinjanje novih kurseva – generalno oblast znanja je u porastu ovog meseca i to možete iskoristiti i za poslovne prilike i za građenje novih poslovnih odnosa.

Finansijska situacija je stabilnija i veoma je važno da u ovom periodu štedite i da napravite fond koji ćete u budućnosti trošiti.

Zdravlje

Osetljivi ste, podložniji infekcijama.

Vodolija

Ljubav

Spremni ste da vezu podignite na viši nivo, pa je moguće da ćete biti spremni i za brak. Imajte na umu da u ovu odluku treba da budete sigurni i da pre stupanja u brak treba da rešite sve zaostale nesuglasice sa partnerom, koje su nastale u prošlosti.

Bez rešavanja problema, situacija jednostavno ne može da bude bolja, jer se vi često vraćate u prošlost, i razmišljate o tome šta je bilo pre. Odlučni ste u ovom periodu, pa sve odluke lakše donosite u startu.

Poradite na odnosima sa porodicom, i rešite probleme koje odlažete mesecima. Slobodne Vodolije imaju mogućnost da zaplove u vezu veoma brzo, i da se isto tako brzo zaljube u osobu koju su skoro upoznale.

Posao

Vreme je da zablistate i vratite se na pravi put, iznesete svoj skriveni talenat. Takođe, novi poslovni zadaci mogu vam dati priznanje, pa čak i priliku da dokažete svoje sposobnosti.

Moći ćete lako da usmerite svoju energiju u pravom smeru i postignete željeni cilj. Finansije se poboljšavaju i u junu ćete moći da osnažite svoje bogatstvo i ušteđevinu.

Savetuje se da ne trošite previše novca, već da sav višak sačuvate ili uložite u dalje investicije.

Zdravlje

Vodite računa o ishrani i više vežbajte. Pomoći će vam da poboljšate izdržljivost i imunitet.

Ribe

Ljubav

Odnos sa partnerom je narušen, i moguće je da će doći do razilaženja. Nekada je dobro da preispitate sebe pre nego što donesete važne odluke i radikalno pristanete na promenu.

Kada prebrzo donesete odluku, možete se zbog nje kajati u budćnosti. Ribe koje savladaju ovaj težak period, mogu da očekuju poboljšanje komunikacije sa partnerom i da porade na problemima koji su se stvorili. Imaćete podršku od prijatelja.

Slobodne Ribe se premišljaju da li da započnu novu vezu ili da još malo uživaju u blagodetima solo statusa. Šta god da odlučite, nećete se pokajati, jer ste sigurni u svoje odluke i jako vam je važno da prvo dobro upoznate potencijalnog partnera.

Posao

Bićete energičniji, hrabriji i čak ćete moći da se držite svojih poslovnih odluka u potpunosti. Veoma je dobra prilika da stabilizujete svoj posao i da uradite sve što možete kako biste obezbedili i osigurali svoj trenutni položaj.

Zvezde će vam biti naklonjene ukoliko radite u državnim ustanovama, u banci ili se bavite kreativnim poslovima ili umetnošću. Ako imate hobi o kom se već dugo premišljate kako da ga unovčite, sada je pravo vreme da isprobate sve mogućnosti koje vam se pružaju.

Dosta ima prilika za finansijske dobitke i treba ih pametno iskoristiti.

Zdravlje

Vreme je za dijetu pravilne ishrane. Poradite na svom zdravlju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here