Pexels

Tokom prošle i sve do polovine ove godine, karmini su skrajnuti, što je razumljivo, uzevši u obzir pandemiju koronavirusa. Isprva, nismo zaprvao nigde ni išli, radili smo od kuće i nismo imali prilike da nosimo ruževe.

Kada smo konačno postali koliko-toliko slobodni, usne nam se nisu videle, ispod masaka. Stoga se i bjuti svet promenio i prilagodio situaciji, pa su balzami i sjajevi postali “in”. A sada, konačno, lepe vesti i za sve ljubiteljke boje na usnama – statement ruževi popularniji su više nego ikada!

Statement karmini su se vratili

Da li zbog toga što smo svi željni boja na usnama ili jednostavno želimo da svoj karakter iskažemo kroz lepe usne, nije važno. Važno je samo da su se karmini vratili, bolji i raznolikiji više nego ikad dosad! A evo i koje nijasne su must have!

Čokoladna smeđa

Od odeće, preko asesoara, do mejkapa, čokoladne smeđe nijanse su veoma popularne. Topli tonovi idealni su za predstojeće jesenje dane. Uz to, izaberite olovku tamnije nijanse za potpuni vau efekat.

Patlidžan

Plavkasto-ljubičaste bogate nijanse su prave statement boje, pa ne čudi što su ovi tonovi stigli i do sveta šminke. Definitivno ćete privući pažnju ovakvim nijansama na usnama.

Inspirisano ružama

Nežni tonovi crvenih ruža su deo statement pokreta kada su karmini u pitanju. A ove nijanse pristaju gotovo svakom tipu kože.

Neonske boje

Jednostavno i sofisticirano. Uz ovakve boje, ostatak šminke bi trebalo da bude minimalan.

Narandžasto – crvena

Ova boja, može se slobodno reći, je apsolutni favorit mejkap umetnika ove godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here