Novak Đoković će u ponedeljak prepustiti prvo mesto na ATP listi Rafaelu Nadalu, ali postoji teoretska šansa da ipak okonča godinu kao najbolji na planeti i vrati se na vrh.

Glavni preduslov za to je poraz Rafaela Nadala u večerašnjem četvrtfinalu Mastersa u Parizu protiv domaćeg igrača, Žoa Vilfreda Conge. Ukoliko se to desi, Novak može da okonča godinu na prvom mestu ako osvoji završni Masters sezone u Londonu, a Nadal tamo ne stigne do polufinala. Deluje kao nemoguća misija, a da li će ipak postati moguća, saznaće se već večeras posle 22 časa.

2 COMMENTS

  1. ne razumete se u tenis cim pisete ovakve gluposti. novak ce smanjiti razliku na 880 poena ako pobedi nadala u finalu. u tom slucaju nadalu nisu dovoljne samo dve pobede u grupnoj fazi zavrsnog turnira u londonu. Bukvalno receno nadal mora tri meca da osvoji na zavrsnom turniru sto i nece biti bas lako. ako izgubi u grupi od federera ,sa kojim ce sigurno biti spojen jer su 1. i 3. na listi , onda ce naleteti na noleta u polufinalu ako nole osvoji sve svoje grupne utakmice. sto dovodi do zakljucka da je dosta toga i u noletovim rukama. pozdrav.

  2. Novinari pa kad nešto tvrdite podkrepite to činjenicam a vi stavljate bombaste naslove koji nemaju veze sa realnošću kao i ovo za Novakovo ostajanje na prvom mestu!!!????

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here