Ruska hit komedija “Sluga” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, sinoć je zvanično proslavila stohiljaditog gledaoca u domaćim bioskopima. Film koji je za kratko vreme postao najuspešnija komedija u istoriji ruske kinematografije i, za sada, drugi najgledaniji film svih vremena u Rusiji, očarao je ovdašnju publiku i za manje od mesec dana, koliko se prikazuje, postao jedan od najgledanijih stranih fimova u domaćim bioskopima.

U slavljeničkoj atmosferi, na sinoćnim projekcijama filma u beogradskim bioskopima Cineplexx Ušće i Roda Cineplex, glumac Miloš Biković nagradio je brojne gledaoce majicama i plakatima filma, dok su titulu jubilarnog stohiljaditog gledaoca podelile sestre Teodora i Anđelija Kostić.

U filmu koji govori o sinu oligarha Grigoriju – Griši, koga otac šalje na selo na “prevaspitavanje”, a koga je maestralno dočarao Miloš Biković, igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandar Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…Reditelj filma je Klim Šipenko. Distributeri filma su: Stars Media Int. i Delius film.

Svi nagrađeni u bioskopu Roda Cineplex

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here