ATAImages
Emina Jahović

Proizvodi iz Yaemina Beauty „Needed” mejkap kolekcije Emine Jahović, koji su od pre mesec dana ekskluzivno dostupni u Lilly drogerijama, postali su neizostavni deo mejkap rutine mnogih dama u Srbiji.

Velika potražnja za celokupnom linijom prisutna je od samog početka, a najprodavaniji proizvodi su maskare „All night long“ i „Lashes on the rocks“ idealne za svakodnevnu upotrebu, kao i „Roller Coaster“ ajlajner. Ono što ovaj novi globalni brend čini jednim od najuspešnijih brendova na tržištu jesu, pre svega, kvalitet, postojanost i praktičnost, ali i luksuzni dizajn pakovanja u prepoznatljivom Yaemina Beauty stilu.

„Presrećna sam što se proizvodi iz kolekcije šminke i parfema nalaze u kategoriji najprodavanijih u Lilly-ju. Želela sam od starta da Yaemina Beauty brend bude pravi saveznik ženske lepote, kako bi svaka dama u svakom trenutku mogla da izgleda kao zvezda na svojoj sceni, bez obzira gde se nalazi i koje je njeno zanimanje. Drago mi je što znam da sam zajedno sa timom vrhunskih svetskih stručnjaka u tome i uspela“ – podelila je Emina Jahović, osnivač i kreativni direktor brenda i još jednom istakla zahvalnost damama na ukazanom poverenju.

Mejkap proizvodi odgovaraju na potrebe dama svih životnih dobi, dok istovremeno pružaju mogućnost postizanja željenog efekta u datom trenutku kroz samo par koraka – bilo da se radi o dnevnoj, večernjoj ili pak profesionalnoj šminki. Kolekciju čini 55 različitih proizvoda za svakodnevno šmikanje u 16 kategorija, a čak 90 odsto proizvoda je veganskog porekla.

Pored savršene „Needed“ linije za šminkanje, veliku pažnju privukla je i originalna linija parfema „Endorphins“ koji čine četiri različite mirisne note sačinjene od sastojaka najvišeg kvaliteta. Kako je davnina poznato da mirisi mogu da izazovu simpatije ili osećaj ljubavi, da pruže jutarnju svežinu i poboljšaju produktivnost, sastojci parfema „Endorphins“ pružaju idealnu kombinaciju mirisa za ceo dan, a mogu se pronaći u odabranim Lilly drogerijama širom zemlje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here