MTEL Austria
Zasluženo prvo mesto!

Srpski telekomunikacioni operator MTEL, koji posluje u Austriji, nedavno je osvojio značajno priznanje.

MTEL Austria šop proglašen je za najbolju prodavnicu u bečkom tržnom centrum “Donaucentrum”.

U ozbiljnoj konkurenciji, pošto su u “Donaucentrumu” zastupljeni svi svetski brendovi, šop naše kompanije čije usluge koristi šestocifreni broj građana u Austriji, proglašen je najboljim.

Žiri je ocenio da se MTEL-ov šop izdvaja po ljubaznosti, savetima i profesionalnosti, te je zbog toga dobio titulu “najboljeg šopa u ’Donaucentrumu’”.

MTEL Austria je u “Donaucentrumu” prisutan od 2018. godine, najpre sa štandom, a od 2020. i sa posebnim šopom, koji se od samog otvaranja isticao izgledom i modernošću.

MTEL nastavlja u pobedničkom stilu

Iz MTEL Austrija kažu da su ponosni na nagradi koju su dobili jer ona pokazuje da i drugi prepoznaju kvalitete ove kompanije.

– Ono što sada ostaje jeste da nastavimo da budemo jednako prijatni i uvek tu za svakoga ko do nas dođe – ističu iz kompanije.

MTEL Austria se, pored ljubaznog i profesionalnog osoblja, na tržistu Austrije izdvaja i po tome što koristi najkvalitetniju mrežu mobilne telefonije u Austriji A1, i što obezbedjuje svojim korisnicima povoljne tarife na osnovu kojih nemaju dodatne troškove za korišćenje mobilnog telefona u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Pored telefonije MTEL Austria u svojim šopovima nudi i OTT televiziju preko interneta sa eksluzivnim sadržajima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here