Veliša vraća stari sjaj

0

Što se nove uprave tiče od ove nedelje klub ponovo predvodi Veliša Živanović, koji se vratio na mesto predsednika posle duže pauze, potpredsednik je Aleksandar Pantić, sekretar Tamara Janković, blagajnik Branko Pantić, zamenik sekretara Slađana Ranimirov i zamenik blagajnika Darko Simić.

 

Takođe upravu čine dosadašnji predsednik Dejan Jović, Milan Popović, Dejan Stojadinović, Vesna Golubović, Gordana Ranimirov, Radovan Cude i Aleksandar Milovanović.Nova uprava na čelu sa Živanovićem ima za cilj da vrati stari sjaj klubu koji postoji već 37 godina.

 

Inače, u sredu uveče, u prostorijama "Bambija", potpisan je sporazum o saradnji sa klubom "U inostranstvu". Radi se o društvu, koje postoji od 2004. i koje se bavi pružanjem informacija i savetovanjem stranaca iz oblasti zakona o strancima, zdravstva i socijalnih pitanja.
 

Tokom prošle godine ovo društvo je ostvarilo više od 680 informativnih razgovora i savetovanja.
 

Predstavnici društva "U inostranstvu" Đurica Nikolić i Elizabet Etman odlučili su se da se povežu sa "Bambijem" jer imaju zajedničke ciljeve, a to je da pre svega omladinu sklone sa ulica.
 

Klub "Bambi" trenutno ima 100 igrača u folklornoj sekciji i više od 200 članova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here