Velja pretio Jeleni Trivan

0

Osuditi ovakve uvrede: Nada Kolundžija
 

"Obračunavajući se, ne sa idejama drugih političkih partija, već sa osobom, Ilić je u emisiji RTS rekao da je opravdano što su Trivan napali psi, jer on kao dobar poznavalac može da razume zašto psi napadnu pojedinu osobu", rekla je Kolundžija na konferenciji za novinare poslaničkog kluba DS.

 

Jelenu Trivan su pre nekoliko meseci napali psi lutalice na izlazu iz Doma narodne Skupštine.

"Odgovornost je na svima – medijima, nevladinim organizacijama, političkim partijama i nosiocima javnih funkcija da se ovakve pojave najoštrije osude", naglasila je Kolundžija.

Ona je dodala da je Ilić i posle emisije nastavio da preti Jeleni Trivan o čemu su obavešteni nadležni organi.

 

Ilić: Trivanova bila neprijatna

Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić odbacio je danas optužbe poslaničkog kluba Demokratske stranke (DS) da je uputio pretnje poslaniku Jeleni Trivan, ocenjujući da je Trivan u emisiji RTS prema njemu bila "neprijatna i nekorektna".

Ilić je, na konferenciji za novinare poslaničkog kluba NS, rekao da je posle emisije otišao iz studija o čemu mogu da posvedoče voditelj RTS Olivera Jovićević, njegov vozač i policajac koji je stajao na ulazu.

"Ja sam samo rekao da psi ne ujedaju dobre ljude i nigde nisam pomenuo gospođu Trivan, a vi to tumačite kako hoćete", rekao je Ilić.  On je dodao da je Jeleni Trivan rekao da je "više neće štedeti", ali je pri tom mislio na replike i diskusije tokom rasprava u Skupštini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here