Foto: MN Press
Veljko NIkolić

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić rekao je da se crveno-beli vredno spremaju za izazove u prvenstvu, ali i Kupu Srbije.

– Prijao nam je odmor, u prethodnom periodu igrali smo utakmice gotovo na svaka tri dana i moram da kažem da se osetio umor, kako psihički, tako i fizički. Bilo nam je potrebno par dana pauze da se resetujemo i vratimo spremni da odgovorimo izazovima koji nas očekuju do kraja sezone. Odlični rezultati su iza nas, neporaženi smo u prvenstvu, igrali smo šesnaestinu finala Lige Evrope, takođe se nalazimo u četvrtfinalu Kupa Srbije. Zadovoljni smo učinjenim, ali nema opuštanja, idemo ka zacrtanom cilju – rekao je Nikolić za klupski sajt.

Prvi zadatak za fudbalere Crvene zvezde posle odmora biće ekipa IMT-a, sa kojom će se sastati u četvrtfinalu Kupa Srbije 30. marta u 18 sati.

– Spremamo utakmicu za utakmicu, to je filozofija od koje ne odustajemo i koja očigledno donosi rezultate. Prva utakmica je u Kupu Srbije protiv IMT-a, igra se jedan meč i nema mesta greškama. Dobro ćemo se pripremiti za taj meč, kako bismo bili još jedan korak bliži zacrtanom cilju, a to je dupla kruna – zaključio je Nikolić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here