ATAImages
Veljko Ražnatović

Vest koja je između ostalih obeležila nedelju za nama je i ta da je Veljko Ražnatović postao otac. Naime, njegova supruga Bogdana na svet je donela dečaka, kome su ponosni roditelji dali ime Željko, po Veljkovom ocu, Željku Ražnatoviću Arkanu. Slavilo se tog dana ispred porodilišta u Beogradu, u vili na Dedinju, a dan kasnije i u rodnom Titelu mlade i lepe mame.

Veljko Ražnatović jedan od veoma uspešnih boksera u našoj zemlji, javnosti je poznatiji po tome što je sin Svetlane – Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Rođen je 10. decembra 1996. godine u Beogradu. Ceca nije nikada skrivala činjenicu da je sina donela na svet zahvaljujući vantelesnoj oplodnji. U svemu joj je pomogao profesor i doktor Milenko Proročić, koji je porodio i novopečenu majku Bogdanu. Od malih nogu Veljku je, kako je jednom prilikom izjavio, bio san da bude uspešan u sportu.

– Kad porastem biću svetski šampion – napisao je Ražnatović uz uspomenu iz mlađih dana koju je jednom prilikom podelio na Instagramu. Ražnatović se takođe svakodnevno bori protiv predrasuda koje postoje prema njemu zbog majčine popularnosti i naučio je da živi sa tim.

– Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu, niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat.

Veruje, kako kaže, da će doći dan kada će ga zvati njegovim imenom i prezimenom. Veljko je u Beogradu išao u Britansku internacionalnu osnovnu i srednju školu, u kojoj se nastava odvija na dva jezika, a u Banjaluci je završio Fakultet za ekonomiju i menadžment. Ceca je oduvek nastojala da Veljka i dve godine mlađu ćerku Anastasiju sakrije od očiju javnosti, a oni su s druge strane odrastali pod senkom svoje čuvene majke. Očeva smrt je na njih, a naročito na Veljka, ostavila veliki trag. Arkanov naslednik je danas aktivan bokser, a Ceca ne skriva da stalno brine pred svaku borbu da se njen sin ne povredi. U početku je imala strah i da uopšte prati mečeve, ali danas mu je velika podrška iz publike. U martu 2018. godine u Jagodini, Veljko je ostvario prvu značajnu pobedu u svojoj bokserskoj karijeri. Nešto kasnije, u Beogradu, tačno na rođendan njegove majke je odneo još jednu veoma značajnu pobedu. Iz tog razloga je Cecina rođendanska proslava odložena za nekoliko dana. Među ženskom populacijom, Veljko je bio poznat kao veliki zavodnik. Osvajao je srca mnogih više ili manje poznatih devojaka. Najozbiljnija veza u kojoj je bio je sa Mašom, ćerkom Zvezdana Terzića, a takođe je jedna od njegovih devojaka bila i Ana Cakić (supruga Predraga Rajkovića). Skrasio se upravo uz Bogdanu, a ljubavna priča sa bivšom košarkašicom počela je zahvaljujući Anastasiji koja je bila provodadžija. Cecina naslednica se druži sa Bogdaninom najstarijom sestrom Natašom i čim je upoznala Veljkovu sadašnju suprugu shvatila je da bi njen brat i ona bili idealan par.

– Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava, to sam joj rekla – otkrila je tada Anastasija.

Sudbonosno “da” izgovorili su u novembru prošle godine na ceremoniji crkvenog venčanja u kripti Hrama Svetog Save, a veliko svadbeno veselje održano je u jednom prestoničkom hotelu. Veoma je aktivan na društvenim mrežama na kojima ima običaj da objavi slike ili snimke na kojima se može videti kako on naporno trenira, kako provodi vreme sa sestrom, majkom, suprugom. Veljko je veliki ljubitelj tetovaža, pa ih na telu ima nekoliko. A jedna od njih posebno privlači pažnju, a nalazi se na njegovom desnom ramenu. U pitanju je tigar, tetovaža koja je posvećena njegovom ocu. Naime, jedinice vojske kojima je komandovao Željko Ražnatović, su se nekada zvale Arkanovi tigrovi.