Promo

Karnevalski duh i slobodu koju su proslavljali nekadašnji Mlečani, posetioci Sava Promenade će moći da dožive u subotu 31. avgusta od 17 časova, kada će u okviru Karnevala brodova biti organizovana i originalna zabava pod maskama!

Tradicionalno, bajkovitu Savu će po 15. put ispuniti smotra dekorisanih plovila, dok će ove godine, po prvi put, Belgrade Waterfront svoje prelepo šetalište pretvoriti u veličanstvenu pozornicu, prepunu raskošnih maski i kostima. Deo karnevalske povorke činiće i mažoretkinje, orkestri, plesne grupe, klovnovi i mađioničari, koji će doneti mnogo dobre zabave.

Karnevalski doživljaj upotpuniće i panorama živopisne Venecije ispred koje će posetioci moći da se fotografišu pod maskama. Svaki posetilac koji svoju fotografiju sa karnevala postavi na lični Instagram profil uz postavljanje lokacije belgradewaterfont, sa sobom će, osim lepih uspomena, kući poneti i autentičnu venecijansku masku.

Prošetajte do Sava Promenade ovog vikenda i uživajte u šarenilu boja, živopisnih maski, dobrog raspoloženja i u mističnoj magiji karnevala pod maskama!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here