Vesti
Milan Vlašić

U 5. koraku postavite sebi pitanje i osetite zašto želite da imate takvu liniju koju ste zamislili da imate. Uživite se u vaš motiv i u svakom trenutku znajte šta je to šta vas motiviše da ste mršavi.

Budite uvereni da vaša potpuna vera u novu liniju mršave osobe je najjači mogući magnet koji će privlačiti i privući sve šta vam treba da budete upravo to šta želite.

Nemojte se opterećivati sa time šta bi to moglo i trebalo biti, šta bi vi to trebali privući u vaš život da se ostvari san da budete mršava osoba, sasvim je dovoljno da kreirate taj tako moćan magnet, odnosno vaše apsolutno uverenje u vašu željenu liniju.

Sve ostalo će se, naravno u okviru prirodnih zakonitosti, složiti samo od sebe.

6. korak: Kako do cilja?

Ovde se ne misli na magiju, odnosno na to kako će se i šta sve izdešavati pošto formirate apsolutno uverenje u svoju novu liniju jer taj deo nije do nas. Ovde se misli na poznate korake u cilju ostvarenja željene linije.

Pojednostavljeno rečeno, vi budite svesni onoga šta znate. Konkretno imajte na umu da treba da jedete zdravu hranu, da obratite pažnju kada ste u kuhinji, kada ste u restoranu i slično. Ovde je cilj da budete na neki način prisutni, da vam se ne desi da ste pojeli nekoliko hamburgera ili kolača, a da niste ni znali da ih jedete.

Budite svesni trenutka u kome se nalazite što je moguće više, ali se nemojte opterećivati detaljima šta smete, a šta ne smete jesti. Budite svesni slobode da više nemate potrebu da uzimate veće količine hrane, razmišljajte o toj novo osvojenoj slobodi i spoznaji.

7. korak: Oseti ostvaren cilj!

Potpuno ubeđeni da je cilj ostvaren, sa željenom linijom i kilažom razmišljajte o slobodi da se hranom ne opterećujete, da niste ovisni od slatkiša, da ste slobodni. Uživajte u novoj slobodi. Osetite kompletnu opsednutost vašom novom ličnošću, osetite sreću zbog ostvarenog cilja.

Fokusirajte se u vašim meditacijama na osećaj ispunjenosti usled uspeha, usled postizanja uzvišenog i toliko dugo očekivanog cilja, to jest vaše nove ličnosti. Osetite tu svoju novu ličnost svim svojim čulima. Svaku veče zaspite ubeđeni da ste uspeli. Meditirajte pre spavanja sa tim osećajem u sebi.

Radite i jutarnje meditacije sa tim osećajem i sa tim i takvim mislima, budite se kao željena osoba. Budite ubeđeni da je ovom metodom moguće postići željenu liniju, da je moguće postići ozdravljenje, bogatstvo, bilo šta.
Nova linija leči depresiju

Prvi zakon univerzuma je red, a drugi je akcija. Dakle ovde postižete osnovnu pretpostavku da ostvarite bilo koji cilj, konkretno da svoje telo dovedete u željenu liniju. Ovaj program je red. Akcija će doći sama od sebe, ali i od vas.

Akcija je nešto šta ćete raditi svesno ili nesvesno u cilju da novoformiranu veru u novu ili novog sebe verifikujete kroz vaše aktivnosti. Iako ovde ne ulazimo u to na osnovu čega postoji ubeđenje u apsolutnu ispravnost ovog programa, ali mogu napomenuti da je isti baziran na nauci, ali i na zapisima starih mudraca kroz vekove, kroz svete knjige kao i na praktičnu primenu u glumi ovog nadasve praktičnog i izuzetno uspešnog čoveka – Stanislavkog.

Budite ubeđeni da pravilnom primenom ovog programa kroz vreme, mnogo kraće nego sada to možete da zamislite, sigurno ostvarujete svoj cilj, da postanete mršava osoba, a time svakako i mnogo zdravija fizički i mentalno. Naime, vaša nova linija će vas učiniti da se osećate mnogo bolje, da budete srećna osoba, a ta činjenica će vas izlečiti depresije bilo koje vrste, bezvoljnosti, vratiće vam volju za životom.

A kada vam se vrati volja za životom, kad postignete svoj cilj da smršate, tada će vam samo nebo biti granica da postignete bilo koji cilj za sebe i svoje najmilije. Ovo je egzaktno, ovo radi stoprocentno, ali morate imati disciplinu da pažljivo provodite sve korake u ovom programu i da se uverite da ono šta želite već jeste. Tu je ključ, ostalo je tehnika i to ovde napisana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here