Printscreen
Vera Matović

Pevačica Vera Matović ispričala je jednu neprijatnu situaciju koju j2014. godine naišla na osudu kolega zbog humanitarnog dela, tvrdeći da je sve uradila zarad sopstvenog marketinga.

Naime, ona tvrdi da su je sinovi kolege Marinka Rokvića – Nikola i Marko  izvređali na društvenim mrežama što je postavila svoje plakate na pakovanja  vode za ljude koji su u Republici Srpskoj pretrpeli poplave.

– Taj koji je fotografisao pakete vode verovatno nije hteo to da zlupotrebi. Da bi me posle sinovi Marina Rokvića prozvali da sam dno dna i da sam seljanka koja je iz Čačka došla na Dedinje da živi – prisetila se pevačica i nastavila:

– Ja sam plakala i branila se da nemam ništa protiv toga, ali mi je jako bilo žao. Zašto baš to da doživim od njih? Da je to bilo od nekog drugog sa strane, pa ajde, nije važno. Ali privatno smo bili dobri.

Vera se dotakla i odnosa sa Marinkom i delimično krivicu svalila na njega.

– Moju decu sam vaspitala da ne vređaju. Otac je trebalo da posavetuje svoje sinove da ne stiču popularnost na tuđem imenu. Posle ih je bilo sramota – ispričala je Vera i dodala da je na kraju Marinku pružila ruku.

– Ja sam osoba koja je lepo vaspitana, a to je bilo na njegovu dušu i na dušu njegovih sinova. Ne vidim razlog zašto su to uradili jer se mi kao kolege cenimo – rekla je u emsiji “Grand magazin”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here