Verovali ili ne: “Old Traford” pod najezdom pacova!

0

Beta/AP/P. B.

Društvo im prave i miševi: Vejn Runi i Robin van Persi, perjanice Mančester Junajteda

 

Navodno su najproblematičnije bile južna tribina podno koje se nalaze kafići i restorani i severna ispod koje su klupske prostorije. ALI, glodari su se sada zauzeli celo zdanje.

Još 2009. godine igrači Bartona žalili su se kako su za vreme utakmice na terenu "Old Traforda" videli miševe, a slične su se situacije ponavljale 2010. i 2012. godine.

– Ovo je noćna mora. Mučimo se kako bismo rešili ovaj problem, ali čini se kako da će biti potrebno dodatno angažovanje – rekli su izvori iz kluba. – Već nekoliko meseci intenzivno se vrši deratizacija, koje je rađena i pre, ali sada je još pojačana. Uz to će se uvesti i neki novi sistemi (ultrazvučni rasterivači, laseri, nova politika sa otpadom i viškom hrane posle utakmica…) kojima će zauvek pokušati rasterati štetočine.

Ukoliko ne uspeju da reše problem sa miševima i pacovima, Mančester Junajtedu preti velika novčana kazna, zbog ugrožavanja zdravlja gledalaca, koji mogu da dobiju odštetu i od pola miliona funti, a inspekcija može i da zatvori čuveni "Teatar snova".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here