youtube/printscreen
Goran Vesić

Rekonstruisani Trg republike služiće za organizovanje koncerata, modnih revija i raznih drugih događaja, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

– Mi ćemo već sledeće nedelje imati prvu operu na Trgu, tu je i pozorište na samom trgu. Oni će koristiti ovu scenu na Trgu republike i često će imati svoje predstave na otvorenom. To bi trebalo da rade i druga pozorišta. Tokom decembra će ovde biti i dečje klizalište i ovo je trg koji služi za takve stvari.To je prostor koji služi za kulturu, da se ljudi okupljaju, da se sastaju, da se održavaju kulturne manifestacije i svi veliki gradovi u svetu imaju ovakve trgove – rekao je Vesić za RTS.

Prema njegovim rečima, zasađeno je 27 novih stabala koja ranije nisu postojala na trgu, kao i besplatna Wi-Fi zona pa će svi posetioci imati pristup internetu.

– Pored 27 klupa, od kojih šest pametnih, postavljena i najmodernija rasveta. Normalno je da je u centru grada uvedena zona usporenog saobraćaja – dodao je Vesić, uz napomenu da će večeras biti otvoren i Park vojvode Vuka.

2 KOMENTARA

  1. Onu izreku ,,hleba i igara,, kod nas treba malo korigovati u : Igare – bez hleba! Vesić, kao da ne vidi da medijske predstave koje pravi nisu u skladu sa stvarnim životom većine običnih ljudi, nema potrebe za glupavom glumom koju svakodnevno medijski sprovodite.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime