commons.wikimedia
Vesli Klark

Ramuš Haradinaj saopštio je da je dobio pismo od penzionisanog generala NATO i velikog prijatelja kosovskih Albanaca, Veslija Klarka.

Haradinaj, koji je pre nedelju dana podneo neopozivu ostavku na premijersku funkciju, saopštio je da je dobio pismo od Klarka, koji mu je, kako kaže, “čestitao na predanosti u postizanju napretka i razvoja Kosova”.

I nderuar të pranoj letër falënderimi nga ish-komandanti suprem i forcave të bashkuara të NATO-së për Europë, Wesley…

Gepostet von Ramush Haradinaj am Freitag, 26. Juli 2019

Haradinaj je na svom fejsbuk pofilu napisao da ga je Klark pohvalio za posvećenost napretku i ravoju Kosova u proteklim godinama.

On je obećao da će narod Kosova biti “večno zahvalan i veličaće ime i rad generala Klarka”.

Haradinaj, koji je prema tumačenju kosovskih stručnjaka sada već bivši kosovski premijer, zakazao je za petak u 14 sati redovnu sednicu vlade sa više tačaka dnevnog reda.

Prištinska Koha primećuje da se Haradinaj, po povratku sa saslušanja u Specijalnom sudu u Hagu o zločinama tzv. OVK nad Srbima i drugim nealbancima, ponaša kao da se u međuvremenu ništa nije dogodilo.

Haradinaj se u Prištinu iz Haga vratio kasno sinoć.

2 COMMENTS

  1. Bože!Pa čestita se onom ko bude postavljen na funkciju a ne odlazećem.Haradinaji se ponaša normalno kao da se ništa nije ni desilo.Pa i nije.Sve je to u sklopu pr,lave igre aMerike i njenih satrapa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here