Youtube
Vesli Klark

Američki general Vesli Klark, koji je bio vrhovni komandant NATO snaga tokom agresije na SR Jugoslaviju 1999. godine, za Klan Kosova navodi da tada “nije bilo drugog izbora, osim bombardovanja”.

– Posle srpskog masakra nad meštanima Račka u januaru, upotreba sile postala je neophodna jer je Milošević odlučio da preduzme policijske i vojne akcije protiv Oslobodilačke vojske Kosova i kosovskih Albanaca – rekao je Klark.

On i ističe da je vreme da zvanični Beograd prizna Kosovo kao nezavisnu državu.

– Nesumnjivo je da je vreme da Srbija prizna Kosovo kao nezavisnu državu. Nadam se da će predsednik Džo Bajden i njegov tim pronaći konstruktivan put koji će voditi napred ceo region, a posebno Kosovo – rekao je Klark.

13 COMMENTS

  1. E budalo jedna neopevana. Nikad Srbija neće priznati to vaše terorističko čedo. Ostaje ti da crkneš od muke skote jedan fašistički.

  2. Ubico,naredbodavaoce najveceg zlocina u novijoj istoriji, kako te nije sramota da se pojavljujes u javnosti.Naredjivao si da se bombarduju :mostovi,skole,djeciji vrtici gdje si znao da se nalaze nevina i neduzna djeca.MONSTRUME sticete Bozja kazna!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here