Vesti

0

X Bruka na Floridi

SRBI KRALI ODEĆU

Srbi u poseti prijatelju u gradiću Okala na Floridi uhapšeni su u tržnom centru jer su krali torbe i garderobu. Sanja Račić (36) i njen muž Tigran Račić, iz Ledinaca kod Novog Sada, uhvaćeni su sa plenom vrednim oko 1.000 dolara, tvrde u policiji.
– Videli smo ženu kako ulazi u kabinu sa skupocenom majk kors tašnicom, a izlazi bez nje. Kada smo ih zaustavili, muškarac je na sebi imao majicu ukradenu u Mejsiju – rekli su u obezbeđenju tržnog centra.
U njihovom automobilu pronađeni su i drugi komadi ukradene robe.

X Srpska posla u Kragujevcu

RAZBIJALI GLAVE NA SLAVI

Četiri osobe su povređene u Kragujevcu u porodičnoj tuči do koje je došlo nakon svađe na slavi. Lekari su na intervenciju došli u pratnji kragujevačke policije i utvrdili povrede glave.

X Uhvaćen pedofil u Apatinu

PRADEDA PIPKAO DEVOJČICU

Penzioner Jovan G. (76), iz Apatina, uhapšen je i pritvoren zbog sumnje da je pipkao 11-godišnju devojčicu u napuštenoj fabrici. Međutim, lekarskim pregledom je utvrđeno da devojčica nije silovana.
Prema rečima izvora iz istrage, Jovan G. se ne trezni. On je oženjen, ima decu, unuke i dve praunuke i kuća mu je stalno puna dece.
Jovan G. je sustigao devojčicu, uhvatio za ruke i probao da je siluje. Na sreću, prošla je komšinica i čula krike.
Kada je policija stigla i pozvala majku, devojčica se toliko uplašila da je pobegla i patrola je morala da je traži po komšiluku.

X Nesreća kod Mionice

SMRT U SUDARU TRAKTORA

U sudaru traktora na putu Osečenica-Mionica poginuo je vozač Zoran Srećković (57). On se sudario sa traktorom IMR, koji je vozio Žarko Živanović (81).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here