Vesti
Slavko Milić proslavlja svoj prvi gol

Tim FK Boniriga sastavljen od igrača starijih od 35 godina, nastavio je neverovatnu seriju i ostvario sedmu uzastopnu pobedu u prvenstvu veterana! Iskusni srpski fudbalski vukovi pobedili su na domaćem terenu hrvatsku ekipu Sidnej Juniorse sa ubedljivih 5:2.

Pre meča Juniorsi su imali samo jedan poraz i trebalo je da predstavljaju najtežeg rivala za Bonirig. Utakmica je i počekla u takvom tonu pošto su komšije iz Edensor Parka povele već u prvim minutima.

Međutim, srpski tim nije ustuknuo već je preuzeo kontrolu i do kraja poluvremena golovima Slavka Milića preokrenuo rezultat u svoju korist. Recept iz prvog dela igre, iskopiran je i u nastavku. Odbrambeni zid na čelu sa Ardalićem, Pupovcem i Veselinovićem bio je nepremostiv za Juniorse.

Veselinović zaustavlja fudbalera Juniorsa

Sa druge strane, kontre našeg tima predvođene brzonogim Jokićem bile su kobne za pomalo zbunjene goste. Lepršavu igru Jokića i drugova, najbolje je iskoristio Milić, koji je postigao het-trik i postao junak derbija.

Ekipa Branislava Lacmanovića u sledećem kolu ugostiće slabašnu ekipu Hinčinbruka koja do sada ima samo dve pobede iz 10 utakmica. Bonirig je sada četvrti sa 24 boda, koliko ima i trećeplasirani Bosli Sports, dok vodeće ekipe Juniorsa i Beograda imaju po 27 bodova.

Beograd na vrhu

Veterani FK Beograda odneli su ceo plen sa gostovanja kod starih poznanika AC junajteda 4:2. Nakon vođstva srpske ekipe od 2:0 i velikog broja propuštenih šansi u prvom poluvremenu, domaći su uz svesrdnu pomoć odbrambenih fudbalera Beograda uspeli da izjednače.

Srećom po naš tim, nekih dvadesetak minuta pre kraja stvari su došle na svoje mesto. Fudbaleri Beograda prelomili su meč trećim golom, a raspoloženi Dragan Šuljak je pred kraj overio pobedu postigavši svoj drugi gol na utakmici.

Zahvaljujući svojoj pobedi i trijumfu Boniriga protiv Juniorsa, Beograd se izjednačio na čelu tabele sa Juniorsima. U 12. kolu Beograd na svom terenu dočekuje ekipu Kenli Hajtsa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here