Vežbe koje sprečavaju preranu ejakulaciju

0

Vežba koja poboljšava seksualni život i opušta psihu
 

Na početku istraživanja ejakulacija je počela posle 31,7 sekundi, a posle 12 nedelja vežbanja vreme se produžilo četiri puta. Ejakulacija je počela posle dva minute i 26 sekundi, potvrdilo je istraživanje. Ispitanici koji su vežbali šest meseci uspeli su da još više poboljšaju svoje seksualne veštine.

Sednite i opustite se, stisnite mišiće karlica kao da pokušavate da kontrolišete ispuštanje gasova. Osetićete mišiće koji se protežu zadnjicom i koren penisa, a upravo to su mišići koje treba vežbati. Stisnite mišiće karlice najčvršće što možete i zadržite 10 sekundi. Potom ih opustite i ponovite postupak najmanje 10 puta. Vežbu treba ponavljati svaki dan, a prvo rezultati biće vidljivi posle tri meseca.

"Muškarci koji imaju problema s preuranjenom ejakulacijom isprobali su gotovo sve, od krema, antidepresiva do terapije. Rezultata skoro da nije bilo. Međutim, vežbanje im je pomoglo već posle tri meseca. To je podiglo i njihovo samopouzdanje", rekao je vođa istraživanja doktor Antonio Pastore.

Ove vežbe preporučuju i muškarcima posle operacije raka prostate jer pomažu kontrolu bešike. Vežbe za karlicu omogućavaju veću prokrvljenost genitalija i sprečavaju preuranjenu ejakulaciju. Vežbe se mogu izvoditi u ležećim, stajaćem ili sedećem položaju.
 

Doktor Pastore je objasnio da bi ova tehnika trebalo da postane sve popularnija, jer nema nikakvih nuspojava i ne predstavlja trošak. Osim toga, blagotvorno deluje na psihu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here