VIDEO: Irkinja spavala sa više od 140 muškaraca i sve ih ocenila

0

Sendi  Nardo je pričala o svom seksualnom životu  

 

Ova 53-godišnjakinja poslednjih nekoliko godina vodi dnevnik svojih seksualnih pustolovina, u kojem ocenjuje muškarce i njihove performanse u krevetu, prenosi Miror.

 

– Bila sam u potrazi za suprugom, ali teško je naći muškarca koji poseduje sve kvalitete koje su meni važne – objasnila je Nardo u emisiji. Takođe je napomenula kako nije planirala da ima ovoliko partnera nego se poduža lista jednostavno dogodila između ostalog jer “ona voli da skuplja stvari i vođenje dnevnika je za nju postalo neka vrsta rituala”.

 

Brojni muškarci na njenoj listi su bili samo avantura za jednu noć i više ih nikad nije videla. Kroz to razdoblje je mnogo putovala jer je radila kao prevodilac.

Njen dnevnik, koji voli da zove “mala crna knjiga“, sadrži nekoliko bitnih ocenjivačkih kriterijuma, kao što su fizički izgled i garderoba, emocionalno stanje, kvalitet automobila koji voze, koliko su dobri u krevetu i dužina veze koju su s njom ostvarili.

 

Brojni muškarci na listi imaju nadimke, na primer “Italijanski princ”, “Plavi fotograf” i “Perverznjak”.

 

– S nekima od njih sam bila u nešto dužim vezama, ali sam zbog posla stalno selila u druge zemlje tako da nikad nije potrajalo – objasnila je Sendi.

 

Iako je Nardo već bila udata i ima decu s muškarcem koji je ispunio njene kriterijume, to jest imao je “10/10″ ni ta veza nije uspela, jer je on bio mentalno nestabilan.

 

– Ne želim da se skrasim sa muškarcem koji nema sve kvalitete koje tražim. Više nisam sigurna da li mogu da ga uopšte pronaći – zaključila je Nardo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here