VIDEO: Kuća strave satanističkog ubice

0

U kući je pronađena velika kolićina đubreta

 

 

Ono što je dodatno zaprepastilo čitavu američku, ali i svetsku javnost jeste snimak kuće u kojoj je satanista živeo. More đubreta, nesnosan smrad fekalija, životinjski izmet, i zidovi išarani simbolima pentagrama samo su neki od neprijatnih detalja koji se mogu videti na snimku.

 

U kući je takođe pronađeno mnoštvo životinjskih kostiju, te se sumnja da je Algarad žrtvovao i ubijao životinje.

 

Takođe su primećeni grafiti koji obožavaju đavola, poput: "Zlo će pobediti" i slični satanistički simboli i poruke.

 

U oktobru mesecu, policija je iz dvorišta kuće u kojoj je Algard živeo sa vojom satanističkom porodicom, majkom Sintijom Loson i suprugom Amber Burč (24), iskopala ostatke tela ubijenih mladića.

 

Inspektori pretpostavljaju da su mladići ubijeni i zakopani iza "kuće strave" još 2009. godine.

 

Algarad je uhapšen, a njegovi prijatelji su priznali kako se on svima hvalio kako je ubio i zakopao dvoje ljudi, ali da mu niko od njih nije verovao, jer su smatrali da izmišlja.

 

Njegova prijateljica Bjanka Hit, koja je živela sa njim mesec dana 2005. godine, rekla je kako joj je Paz, kako mu je bio nadimak, priznao da je ubio dve prostituke, pojeo ih, a njihove ostatke zapalio, ali mu je ona rekla da prestane da izmišlja gluposti.

Sada se verovatno kaje što ptre 9 godina nije otišla u policiju.

 

Inače, Pazuzu Ilah Algarad rođen je u San Francisku kao Džon Loson, i odlučio je da napusti školu i postane diler droge.

 

Njegova majka Sintija, pripadnica satanističkog kulta, promenila je ime svom sinu i nazvala ga Pazuzu Ilah Algarad, po uzoru na demona iz filma "Isterivanje đavola."

Tužilac Gordon Miler izjavio je kako optužene najverovatnije čekaju dva epiloga: smrtna kazna ili doživotna robija.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here