VIDEO: Ljajić promašio penal, “vučica” slavila

0

Beta/AP/A. F.
Kobna "bela tačka": Adem Ljajić, vezista Rome
 

Nekadašnji srpski reprezentativac izveo je penal za Romu u 31. minutu susreta sa Đenovom, ali je rezervni golman domaće ekipe Lamana (Perin dobio crveni karton) pročitao njegov šut i odbio loptu u korner.

Ipak, devet minuta kasnije, Roma je povela 1:0 pogotkom Radže Naingolana, što se ispostavilo kao konačan rezultat utakmice.

Pogledajte promašaj Adema Ljajića:

Ubedljiv trijumf ostvarila je Fiorentina na gostovanju u Ćezeni (4:1) i tako gostima nanela treći uzastopni neuspeh u Seriji A. Dvostruki strelac na utakmici bio je nekadašnji prvotimac Partizana, Stefan Savić. Doduše, jednom je savladao sopstvenog golmana, ali mu saigrači nisu uzeli za zlo, pošto je 12 minuta pre toga udvostručio prednost "viole".

Verona je posle osam uzastopnih poraza uspela da trijumfuje. I to u Udinama! Uprkos vođstvu domaćih, gosti su uspeli da preokrenu rezultat, postigavši oba gola u 46. minutu. Jedan u prvom minutu nadoknade prvog dela utakmice, a drugi u prvom minutu nastavka. Luka Toni otvorio je mrežu crno-belih, a Lazaros Hristodulopulos doneo konačan rezultat.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here