VIDEO: Pogledajte čiji navijači su napunili stadion i pevali Božićne pesme

0

youtube.com/358BERLIN
Navijači na stadionu Union Berlina pevali Božićne pesme
 

Priča o navijačima Fudbalskog kluba Union iz Berlina, člana Cvajte, na isteku 2014. za trenutak je bar popravila lošu sliku koja je poslata u svet prethodnih meseci. Bilo je divljanja na terenima i van njih, nažalost, sa smrtnim ishodima, ali događaj iz Berlina bar daje nadu da je izvorni navijač, onaj koji dolazi da podrži i pokaže da voli svoj klub, još uvek tu.

Navijači Union Berlina okupili su se u velikom broju uoči Božića na stadionu An der Alten Forstere (Kuća starog šumara).

Blizu 30.000 fanova berlinskog kluba zajedno su pevali Božićne i navijačke pesme, horski čitali tradicionalne priče, igrali, uživali u kuvanom vinu… Atmosfera je bila fascinantna, prava porodična, a svaki navijač držao je upaljenu sveću.

Sjajnom, sada već tradicionalnom božićnom okupljanju prisustvovalo je devet hiljada ljudi više nego što stadion može da primi, a dobro pripremljeni (i tradicionalno dobro organizovani) klub postavio je plastične ploče po terenu kako ne bi bio mnogo uništen.

Za božićni hepening u Berlinu tražila se karta više, pa su čak mesec dana unapred rasprodate poslednje karte za taj događaj. Njemu su prisustvovali i fanovi iz Švedske, danske, Engleske, Austrije, Holandije i Švajcarske.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here