Viđen i snimljen NLO u niskom letu

0

Par se vozio autoputem oko 19.40 sati kad su u smeru juga primetili objekt na nebu koji je neobično jako svetleo. Izgledalo je kao da letilica pulsira i pri tom sjaji crvenom, zelenom i belom bojom.

 

NLO je ubrzo nestao, ali se nedugo nakon toga pojavio drugi objekt jednakog oblika koji je leteo na visini od oko 90 metara.

Iako su obično ovalnog oblika ovaj je bio u obliku trougla: NLO

U trenutku kad se NLO nalazio direktno iznad njih bili su u prilici da ga malo bolje osmotre. Letilica je po njihovim rečima ‘bila u obliku trougla sa zaobljenim ćoškovima, a na krajevima su se nalazila nekakva svetla’. Uz to su dodali kako je jedna strana letilice bila zelene boje, a druga crvene, dok je prednji deo bio bele boje.

 

Letilica je bila neobično tiha i u trenutku dok je letela iznad njih nikakav zvuk nije ispuštala. Iste večeri su videli još jedan NLO: sjajnu tačkicu nalik zvezdi koja se kretala velikom brzinom. Svedok je snimio nekoliko loših video snimaka NLO-a.

 

Budući da mu se videokamera nalazila u gepeku automobila, dok je mladić uspeo da se namesti i da snimi neobične letilice one su se već poprilično udaljile tako da su neki po objavi ove vesti postali skeptični. Ali, par itekako stoji iza svoje priče i jako dobro zna šta je video.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here