Printscreen: Youtube/Djoker Nole
Novak Đoković i Mats Vilander

Analitičar Eurosporta i nekadašnji teniser Mats Vilander izjavio je da je trka za najboljeg tenisera svih vremena (GOAT, od ”greatest of all time”) obesmišljena jer najboljem srpskom teniseru Novaku Ðokoviću nije dozvoljeno da igra.

Ðoković je početkom godine deportovan iz Australije i nije nastupio na Australijan openu, a neće ga biti ni u Njujorku na predstojećem US openu zbog toga što mu vlada SAD ne dozvoljava da uđe u zemlju jer nije vakcinisan.

– Cela ova saga oko Rafe, Novaka i Rodžera u trci za najboljeg svih vremena (GOAT), posle svega što se dešava Ðokoviću, postaje irelevantna jer njemu ne dozvoljavaju da igra – izjavio je Vilander na Eurosportu.

Šveđanin, koji je u karijeri osvojio sedam grend slem trofeja, smatra da će se ubuduće pričati o eri tri dominantna tenisera koja su igrala u isto vreme, a to su Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Ðoković.

– Ubuduće ćemo da pričamo o najvećoj eri sa trojicom najvećih igrača svih vremena, koji su igrali u isto vreme. Mislim da ćemo ih po tome pamtiti – rekao je Vilander.

Španac Rafael Nadal osvojio je 22 grend slem titule, Novak Ðoković ima jednu manje (21), a Rodžer Federer, čija je karijera praktično gotova, 20 najvažnijih teniskih trofeja.

3 COMMENTS

  1. Amirička sramota je to
    Nemam bolje riječi

    Novak je najbolji ali mu otimaju
    Politika na djelu
    🇷🇸🇷🇸🇷🇸

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here