EPA/Yoan Valat
Novak Đoković

Novak Đoković i Rafael Nadal u utorak 31. maja ukrstiće rekete po 59. put.

Srbin i Španac se sastaju u epskom okršaju četvrtfinala na Rolan Garosu i sva je prilika da nas očekuje još jedan sperktakularan meč.

Prošle godine igrali su u polufinalu, sada je to jednu rundu ranije, a zanimljivo je i kako naredni meč vidi bivši šampion turnira, Mats Vilander.

– Mislim da će Rafa u Novaku imati izuzetno motivisanog protivnika. Što se tiče samog tenisa, ne mogu da verujem da je Novak tako brzo uspeo da podigne nivo svoje igre. Novak izgleda izuzetno snažno. Odlučan je. Kreće se neverovatno dobro, agresivniji je nego ikad pre, bira prave udarce u pravo vreme – kaže Vilander.

Šveđanin je, kao i svi ljubitelji tenisa, uzbuđen zbog svega što sledi na “Šatrijeu” u utorak od 20.45.

– Neverovatno sam uzbuđen zbog ovog meča. Sećam se prošle godone kada su igrali u polufinalu, tada sam rekao da je to možda najvažniji meč u istoriji tenisa, jer će pobednik tog meča skoro sigurno osvojiti 20. grend slem. I ponavljam se i sad. Trebalo bi da uživamo u ovim momentima, jer ne znamo koliko će još puta ovi momci igrati jedan sa drugim na ovoj pozornici. Tražimo mnogo od njih, tako da je ovo neverovatna prilika da uživamo u sjajnim igračima – zaključio je Mats.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here