Vimbldon: Nenad, Jelena, Bojana i Vesna igraju u dublu

0

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor
 

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor će igrati u prvom kolu protiv Italijana Paola Lorencija i Andreasa Sepija. Sa prvim nosiocima, Amerikancima Bobom i Majkom Brajanom, mogli bi da se sastanu tek u finalu, dok su im mogući protivnici u polufinalu Austrijanac Aleksander Peja i Brazilac Bruno Soareš, drugi "kosturaši".

 

Kada je reč o ženskom dublu, Srbija će imati tri predstavnice. Vesna Dolonc i Čileanka Danijela Seguel su uspešno prebrodile dva kola kvalifikacija i u prvom kolu glavnog žreba će se sastati sa Nemicama Julijom Gergeš i Ana-Lenom Grenefeld, desetim nosiocima.
 

Ukoliko savladaju ovu prepreku, protivnice u drugom kolu će im biti bolje iz duela naše Bojane Jovanovski i Čehinje Eve Hrdinove protiv Slovenke Andreje Klepač i Marija-Tereze Toro-Flor iz Španije.

 

Jelena Janković i Ruskinja Alisa Klejbanova će se sastati u prvom kolu sa Italijankama Sarom Erani i Robertom Vinči, drugim favoritkinjama.

 

U muškom singlu će Srbiju predstavljati Novak Đoković i Dušan Lajović, dok će u ženskom singlu igrati Jelena Janković, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski i Jovana Jakšić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here