VIP prostitutke u Srbiji se reklamiraju na Fejsbuku

0

newnusedlink.com
Fejsbuk se sve više koristi za reklamiranje prostitucije
 

Hiljade fotografija golišavih lepotica na zidovima menadžera, producenata i drugih poznatih i anonimnih faca iz džet-seta, prema rečima našeg sagovornika, služe da se na ovaj način privuku klijenti i odaberu devojke za provod.

– Sezona “lova” na devojke koje će zabavljati klijente tokom predstojeće letnje sezone već je počela, a pojedine Fejsbuk strane liče na prave kataloge virtuelnih bordela – kaže sagovornik Telegrafa.

Prema njegovim rečima, najpopularnije letnje destinacije za VIP prostituciju su Crna Gora, Hrvatska, Turska i Dubai, jer se na ovim mestima okuplja najveći broj bogataša.

– Devojke se najčešće angažuju za žurke na bogataškim jahtama. Neke od njih za vikend u Crnoj Gori mogu da zarade i do 2.000, pa čak i 3.000 evra – otkriva izvor.

Policija ima problem da ovoj pomami stane na put, jer su se virtuelni makroi dosetili da reklamiraju “robu” na način koji nije zabranjen po Fejsbuk pravilima. Naime, devojke zainteresovane za pecanje bogatih klijenata samo “kače” svoje provokativne i golišave fotke na njihove Fejsbuk “zidove”.

– Kontakti između devojaka i klijenata se dogovaraju preko vlasnika ovih “zidova” ili ih zainteresovani šalju direktno devojkama, a zatim ugovaraju dalje kontakte. Nemoguće je uhvatiti za koliki procenat makroi ustupaju svoje Fejsbuk “zidove” devojakama, pa je policija nemoćna dok ih ne uhvati u stvarnom svetu – kaže sagovornik.

On podseća na slučaj poznatog estradnog menadžera, koji je organizovao devojke za bogataše na crnogorskom primorju i u arapskim zemljama. Uhapšen je tek kad je devojka iz Beograda pretučena na jahti jednog bogataša u Crnoj Gori i kada je ispričala ocu šta se desilo.

Ocu, koji je zaposlen u pravosuđu, ispričala je i za slučajeve devojaka koje su poslate bogatim klijentima u Dubai, posle čega je ovaj menadžer završio iza rešetaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here