Tanjug/AP

Lionel Mesi pružio je podršku Luisu Suaresu, koji je otišao iz Barselone posle provedenih šest godina u klubu.

Urugvajac će biti zapamćen kao jedan od najboljih napadača koje je katalonski gigant imao u 21. veku, a i generalno u istoriji.

Međutim, Barselona se nije prema njemu ponela kako dolikuje, što se nimalo nije svidelo Mesiju, ali kako kaže – “Više ga ništa ne može iznenaditi”.

– Biće mi veoma teško to što neću provoditi dane sa tobom, kako na terenu, tako i van njega. Svima ćeš nam nedostajati. Proveli smo zajedno mnogo godina, mnogo stvari koje nikada neću zaboraviti – napisao je Mesi na Instagramu i dodao:

View this post on Instagram

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas… Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

– Biće mi čudno da te vidim u drugom dresu, a još čudnije da igram protiv tebe. Zaslužio si da odeš kao jedan od najvažnijih igrača u istoriji kluba, postigao si toliko, što sa timom, što individualno, a ne da te ‘šutnu’ na način na koji su to uradili. Ali istina je da me u ovom trenutku više ništa ne može iznenaditi. Želim ti sve najbolje. Volim te, vidimo se uskoro, prijatelju.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here