Viši rang obezbedili tri kola pre završetka

0

Novi "krajsoberligaši": SV FC Sandžak
 

Gol domaćih fudbalera u 29. minutu nije bitno uticao na Sandžaklije, pa je u 33. minutu već bilo 3:1 sa naš tim posle odličnog udarca sa ivice šesnaesterca Dženana Sabotića. Sa ovim rezultatom se otišlo na pauzu, a Sandžak već bio sa jednom nogom čvrsto zagazio u Krajsober ligu.

 

Foto galeriju sa meča možete da pogledate OVDE

Nije se igralo ni dva minuta nastavka, a raspoloženog Dukađinca ruše u kaznenom prostoru. Siguran izvođač najstrože kazne je bio Dženan Sabotić za 4:1. I ofanzivni vezni igrač Albin Ziljkić se upisao u listu strelaca i u 50. minutu povećao vođstvo svoje ekipe na 5:1.

Kada je Saz rok u 64. minutu ostao sa deset igrača na terenu svi su pomislili da je sve gotovo i da su Sandžaklije i drugom nogom u Krajdoberu. Sandžak je stao, a domaći koji se bore za opstanak u ligi osetili su šansu da mogu nešto da urade. U samo osam minuta fudbaleri Saz roka su uspeli da postignu čak tri gola i stignu na 4:5, što je u redove Sandžaka dovelo do panike. Domaći su nastavili sa napadima kao osice na gol naše ekipe, ali je trener Semir Sejdović nekako uspeo da ponovo uvede red u svom timu i spreči iznenađenje.

Konačan rezultat 6:4 za SV FC Sandžak postigao je Marijus Rusu u 90. minutu strahovitim udarcem sa 20 metara. Sudija je odmah posle toga označio kraj, a Sandžaklije su krenule sa slavljem.

 

KRAJS A LIGA N/V

FV Saz rok – SV FC Sandžak 4:6 (1:3)

FRANKFURT

Stadion: Hauzen.
Gledalaca: 120.
Strelac: Mirsad Dukađinac u 5. Elmir Džanović u 24, Dženan Sabotić u 33 i 47, Albin Ziljkić u 50. i Marijus Rusu u 90. minutu.
Žuti kartoni: El. Džanović u 17, Rusu u 44, Sabotić u 71. i Ziljkić u 84. minutu.
SANDžAK: Nurković, Rusu, M. Sejdović, H. Sejdović (A. Hajdarević), Kahrović, El. Džanović, Ziljkić, Sabotić, Dukađinac, Em. Honsić, Ionut (Sa. Sejdović).
Pozicija na tabeli:
1. Sandžak 29 23 3 3 91:26 72

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here